Hitlers arv: Storslået efterkrigsdrama får premiere på Viaplay

Foto: The Defeated/Stanislav Honzik/Viaplay

Dramaserien The Defeated får snart premiere på Viaplay. En trailer giver et indblik i serien, der foregår i et sønderbombet Berlin efter det nazistiske Tredje Riges fald.

En ny trailer til det nye efterkrigsdrama The Defeated afslører et Tyskland midt i det gabende hul, der opstod efter Hitlers nederlag og 2. verdenskrigs afslutning. Serien foregår i 1946, og Tyskland er en stor ruin. Hovedstaden Berlin er delt mellem de sejrende allierede, men forholdene mellem dem er allerede ved at gå galt. Den næste storkonflikt lurer lige om hjørnet.

Midt i kaosset står den amerikanske politimand Max McLaughlin, der spilles af Taylor Kitsch (True Detective, Waco). McLaughlin er hyret af den amerikanske besættelsesmagt til at opstøve og stoppe den tyske gangsterboss, der går under navner ’Engelmacher Gladow’. Gansterchefen spilles af tyske, rutinerede Sebastian Koch (De andres liv, Die Hard).

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på Viaplay, Xee og C More i december

Samtidig forsøger McLaughlin at finde sin bror Moritz, der spilles af Logan Marshall-Green (Orange County). Soldaten Moritz forsvandt fra sin militære enhed i krigens sidste dage. McLaughlin må derfor arbejde sammen med den lokale politichef Elsie Garten, spillet af Nina Hoss (Homeland), der kæmper for at holde sammen på en by i knæ, hvor kriminaliteten stortrives i krigens skygger.

Internationale stjerneskud og Golden Globe-vindende seriemorderskuespiller

The Defeated er et stordrama med en stor og international rollebesætning. Castet er spredt ud over europæiske og amerikanske skuespillere, men for mange vil seriens nok mest velkendte ansigt nok være Michael C. Hall, der spillede seriemorderen Dexter i serien af samme navn.

Unge talenter har også fundet vej til rollelisten og blandt andre det håb britiske Tuppence Middleton (Sense8, Imitation Game) og det tyske stjerneskud Mala Emden (Charité). The Defeated har endda også et skandinavisk islæt, da det er svenske Måns Mårlind, der er instruktør. Mårlind stod i 2011 bag det dansk/svenske mega-hit Broen.

LÆS OGSÅ: Bryllupper og begravelse: 6 gode dramaserier du bør se på Viaplay

The Defeated består, indtil videre, af en enkelt sæson. Sæsonens består af otte afsnit og får premiere d. 13. december på Viaplay.

Se traileren til ‘The Defeated’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like