Holder Komedieserier Stadig?

Foto: Modern Family

De seneste par år har den ene storslåede serie efter den anden tunet frem på tv og på streamingtjenesterne. Vi har vænnet os til afsnit der varer 45-55 minutter, historier og plot der fortsætter sæson efter sæson og man bliver nødt til at følge godt med for ikke at gå glip af noget. Men sådan synes jeg ikke altid det har været…

Der var en gang hvor man så komedieserier, korte afsnit på 22 minutter, som havde et omdrejningspunkt i hvert enkelt afsnit og hvor man sagtens kunne misse et par stykker uden at man opdagede at man var gået glip af noget. Jeg tænker især på mange af de serier som blev sendt i hverdagene på TV f.eks. Sams Bar, Seinfeld, Frasier, Spin City, Hænderne Fulde, Kaos i familien og ikke mindst Venner. Og af lidt nyere dato How I Met Your Mother.

Men genren findes faktisk stadig og flere af dem går det rigtig godt for – også selvom vi glemmer at hylde dem som vi hylder Game of Thrones, House of Cards, True Detective m.fl.

modern family

Et par igangværende komedieserier der er værd at nævne er:

Modern Family (Netflix)
Brooklyn Nine-Nine (Netflix)
Big Bang Theory (Kanal 5)
The Last man on Earth
The Goldbergs (Viaplay)

Og af de helt nye kan nævnes

The Ranch (Netflix)
Unbreakable Kimmy Schmidt (Netflix)
Vice Principles (HBO – premiere d. 18. juli 2016)

Og så er der jo dem vi holder så meget af og som et eller andet sted høre til i deres helt egen genre:

Simpsons (3+)
Family Guy (Netflix + DR3)
American Dad (Zulu)

Det gode ved disse serier er at underholdingen er let og man godt lige kan tjekke noget på sin telefon eller hænge vasketøj op imens, uden at det går ud over oplevelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like