Holdet bag Girls er klar med ny komedie

(Foto: Camping/Baby Cow Productions)
(Foto: Camping/Baby Cow Productions)

Skaberne af den meget populære Girls – Lena Dunham og Jenni Konner – er tilbage. HBO Nordic har meldt ud, at man fra 15. oktober kan streame serien, der kommer til at hedde Camping og strække sig over 8 episoder på 30 minutter. I pressematerialet skriver HBO Nordic følgende om den nye komedieserie:

“Camping følger en gruppe gamle venner på en weekendtur til Brown Bear Lake campingplads, hvor de skal fejre en rund fødselsdag. Turen sætter gang i hele følelsesregistret og skaber både latente spændinger, komiske situationer og adskillige gamle minder, som gruppen egentlig helst ville glemme.”

(Foto: Camping/Baby Cow Productions)

På rollelisten glæder vi os over at se så prominente navne som Jennifer Garner, David Tennant og en af mine gamle favoritter, Juliette Lewis. Hun spiller karakteren Jandice – selv navnet er sjovt – der både er DJ, healer og certificeret revisor. Det kan kun blive godt!

Seriens forlæg er en britisk serie af samme navn, og Dunham og Konner forholder sig til at overtage et koncept fra en tidligere serie på følgende måde:

“Efter at have set Julia Davis’ hysterisk morsomme serie Camping vidste vi, at det ville være det sjoveste koncept at lege med både på manuskriptfronten og for skuespillerne. Vi er meget glade for vores medvirkende. Vi er meget glade for historien. Og vi glæder os til at få folk til aldrig nogensinde at ville tage på campingtur igen.”

Du kan se traileren til Camping her:

Læs også: A Discovery of Witches kommer på HBO Nordic i september

Læs også: Update og ny trailer til True Detective sæson 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like