House of Cards release-dato!

– og en noget dyster teasertrailer!

Det har kun været i den virkelige verden, at vi har været vidne til politisk magtarrogance på den amerikanske scene på det seneste. Ikke at det ikke har været alt fra underholdende til direkte hårrejsende ligesom en god tv-serie, men polariserende politiske tegneseriefigurer gør sig nu bedst i den fiktive verden. Derfor kan vi nu endelig afsløre, at House of Cards sæson 5 bliver frigivet i hele sin form den 30. maj 2017 på Netflix!

Faktisk er det lidt gamle nyheder – det blev allerede annonceret den 20. januar, altså den selvsamme dag amerikanerne fik deres nye præsident, og det var vel næppe et tilfælde.

Som du måske husker, endte sæson 5 med Frank Underwood-kommentaren: ”We don’t submit to terror, we make the terror.” Efter et par klassiske Underwood-fiksfakserier blev Claire Franks vicepræsidentkandidat til det kommende valg, og for at de skal kunne beholde magten, vil de gå all in på terroren for at aflede opmærksomheden fra de fatale afsløringer, der er kommet frem om dem. Om det lykkedes for vores alle sammens yndlingspolitikere glæder jeg mig til at se i sæson 5!

Se teaseren her:

https://www.youtube.com/watch?v=7rbTT9tU9Cw

For at gøre ventetiden lidt nemmere, kan du læse lidt videre om både House of Cards og andet relevant lige her:

Læs også: Anmeldelse af House of Cards sæson 4

Læs også: De allerbedste citater af Frank Underwood

Læs også: Hvorfor elsker vi psykopater i serier?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like