’How I Met Your Mother’-spinoff på vej

Foto: How I Met Your Mother / Netflix

Efter flere års forsøg, ser det endelig ud til at en spinoff af den populære amerikanske serie er på vej. Hilary Duff får hovedrollen og titlen? ’How I Met Your… Father’.

Lily, Marshall, Ted, Robyn og Barney udgjorde hovedcastet i den legen-vent på den-dariske komedieserie How I Met Your Mother. Det første afsnit løb over skærmen i 2005 og snart blev serien en kæmpe seer-succes.

Successen varede ved indtil 2014, hvor serien lukkede og slukkede. Siden har der været flere rygter om en spinoff, og flere projekter er da også gået i vasken undervejs.

LÆS OGSÅ: De bedste komedieserier of all time 

Men nu har streamingtjenesten Hulu påbegyndt en ny serie, der kommer til at hedde How I Met Your Father. Serien får den tidligere barnestjerne Hilary Duff (Lizzie McGuire) i hovedrollen. Duff spiller den unge Sophie, der fortæller historien om hvordan hun mødte sin søns far.

Med hjælp fra seriens oprindelige skabere

Makkerparret bag den nye serie Isaac Aptaker og Elizabeth Berger (Love, Simon) står ikke helt på bar bund. Aptaker og Berger får nemlig assistance fra Craig Thomas og Carter Bays, der stod bag den oprindelig How I Met Your Mother-serie.

LÆS OGSÅ: Ikke noget at grine af: 5 komedieserier, der ikke er sjove

Om der kommer til at være andre ligheder mellem den oprindelige serie og How I Met Your Father end producere og præmis, må tiden vise.

Indtil da kan du jo suite up, skænke dig en Tantrum og gense de alle 9 sæsoner af moderserien, der er tilgængelig på både Disney+, Viaplay og Netflix.

LÆS OGSÅ: 5 serieklassikere, der bør være pensum for enhver serienørd

LÆS OGSÅ: 10 catchy catchphrases 

LÆS OGSÅ: David Schwimmer: Sådan bliver reunion-afsnittet af ’Friends’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like