Husk House of Cards i morgen – Få din update her!

Maj måned er sødere end en kirsebærtærte fra Twin Peaks, for i morgen bliver endnu en af favoritterne tilgængelige  – nemlig Netlifx’ House of Cards sæson 5!

Sidst vi hørte fra the Underwoods var i en direkte tale til os seere, hvor Frank afsluttede sæson 4 med de famøse ord: “We don’t submit to terrror. We make the terror.” Sæson 5 vil fortsætte af den vej, hvor Frank og Claire i bedste politikerstil vil forsøge at dreje opmærksomheden hen på kampen mod terror end at skandalen, der er så tæt på at fælde dem begge to, kommer til at fylde mediebilledet. Kan du selv finde noget smukkere i denne verden, end at politikere vildleder den befolkning, der stemte på dem?

Copyright: Netflix

Jeg forudser, at Frank og Claire ligesom en tabloid-spiseseddel ved din lokale kiosk vil forsøge at gøre folket rædselslagne, og lade dem vide, at de har løsningen. De er udmærket klar over, at magten kun er deres, hvis folket er bange.

Læs også: Hvilken tv-psykopat ligner du mest?

Det er rygtedes at Donald Trumps præsidentkampagne har haft indflydelse på sæson 5’s historie, og det er da heller ikke rocket science at se lighederne mellem Trump og Underwood. I krogene bliver der desuden også hvisket om, at vi kommer til at miste nogen af de karakterer “vi holder af” i serien. Dem er der virkelig ikke særlig mange af, men hvis der menes de mange mange virkelig spændende karakterer, bliver det interessant at se, hvem af dem, der må lade livet. Jeg tror, det bliver Doug!

Frank og Doug – Copyright: Netflix

I den oprindelige House of Cards blev Frank faktisk beordret snigmyrdet af Claire. Om det viser sig også at gælde i den amerikanske version, tror jeg ikke. Men hvem ved? Husk at se traileren og en masse andet herunder og så arbejd godt og grundigt på din undskyldning for at blive hjemme i morgen!

House of Cards sæson 5 dato offentliggjort- se traileren her!

House of Cards; Anmeldelse af Sæson 4

De allerbedste citater af Frank Underwood

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like