Hvad skete der lige? 3 skuespillere der ikke skulle have haft en hovedrolle

Foto: NBC Universal

Nogle gange tænker man, at der må være afpresning med i spillet, når visse skuespillere får en hovedrolle. Som for eksempel i disse serier.

Der er mange måder, man kan få et job på. Man kan for eksempel gøre sig fortjent til det ved at være dygtig og talentfuld. Hvis det ikke duer, kan man være venner med de rigtige mennesker. Eller man kan ringe og true sig til jobbet eller betale sig fra det.

Det gælder også i Hollywood og i tv-serie-verdenen.

Her er der læssevis af eksempler på skuespillere, der er landet i en hovedrolle, de så afgjort ikke fik, fordi de var talentfulde.

3. Aston Kutcher – Two and a Half Men (Viaplay, HBO Max, Prime Video)

Det er mig en gåde, hvordan Ashton Kutcher nogensinde fik arbejde udover That 70’s Show. Kutcher har lavet den ene håbløse ligegyldighed efter den anden, og han er på ingen måde vokset med opgaven. Hans katastrofale rolle som Steve Jobs i filmen Jobs var så talentløs, at Michael Fassbenders rolle i Aaron Sorkin og Danny Boyles udgave næsten virker som en prisvinder.

Og da han overtog Charlie Sheens rolle i Two and Half Men, var det en kombination af den stenrige IT-guru og rollen fra Dude Where’s My Car. Kutcher er bedst til at spille rollen fra den sidste, men så kan man jo bare sige, at man er metodeskuespiller og møde skæv op på arbejde.

2. Charlie Sheen – Spin City (Viaplay)

Sheen skal dog ikke spille alt for hellig, for da han overtog pladsen som frontperson i Spin City efter Michael J. Fox, var det nogle forbandet store sko, der skulle fyldes. Og det til trods for, at han bruger en størrelse 39 (!).

Fox havde skabt en rolle, der var både energisk og underholdende, og som havde en snert af den ultraambitiøse Alex P. Keaton fra Blomsterbørns Børn, men stadig var både sympatisk og forstående.

Charlie Sheen spillede Charlie Sheen. En lettere karikeret Don Juan, der dengang var totalt utroværdig i rollen som en, der arbejdede i lokalpolitik, men det var i slutningen af 90’erne. … Hvor vi troede på seriøsitet i politik.

1. Jerry Seinfeld – Seinfeld (Netflix)

Korsfæst mig. Brænd dukker med printede billeder af mit ansigt på. Skriv hademails og kræv min afgang, hvis I absolut skal. Jeg kommer aldrig nogensinde til at synes, at Jerry Seinfeld er en god skuespiller. Og hvis hans rolle i serien, der efterhånden har fået legendarisk status, er at spille sig selv, så er han også dårlig til det.

Det bliver ikke bedre af, at både Jason Alexander, der spillede George Costanza og Julia Louis-Dreyfus, der spillede Elaine, faktisk er hæderlige skuespillere begge to. Det skaber en virkelig skarp kontrast til Jerry, der med sit sære smil og sin irriterende måde at vise irritation ved at råbe, bare virker som en utrænet komiker.

Fair skal være fair. Det er han jo så også. Og det forklarer også, at han siden serien stoppede ikke findes i IMDb som andet end sig selv.

Og så lige som Barry B. Benson i Bee Movie.

LÆS MERE: SKAM JER! De 5 værste serier i TV-historien

LÆS MERE: Makværk og dårligt TV: De værste serier i 2021

LÆS MERE: De værste: 5 uhyggeligt dårlige skuespilpræstationer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like