Hvad vi ved om HBOs Watchmen-serie

(Foto: Watchmen/DC Comics)
(Foto: Watchmen/DC Comics)

HBO er i fuld gang med at udvikle en serie baseret på den klassiske grafiske roman Watchmen fra DC Comics af Alan Moore og Dave Gibbons. Watchmen følger en gruppe superhelte og deres dalende popularitet. Men da en af deres kollegaer myrdes indledes en efterforskning, hvor et skummelt plot ser dagens lys. Vi har samlet de foreløbige informationer om HBOs projekt her:

  • Manden bag The Leftovers, Damon Lindelof, er showrunner, og står bag pilot-afsnittet.
  • Det kommer ikke til at være en direkte filmatisering af det originale forlæg, men derimod en ny historie i det samme univers.
  • Derfor kommer den også til at foregå i vores nutid, i modsætning til 80’erne som den grafiske roman.
  • Helt nye karakterer præsenteres i serien, og spilles bl.a. af Regina King (The Leftovers), Don Johnson, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, and Andrew Howard.
  • Eftersigende er der karakterer med navne som Looking Glass, Panda, Red Scare og Pirate Jenny. Alle sammen politimænd og – kvinder, hvilket måske indikerer at serien begynder med et oprør fra politiet i Oklahoma, som det også skete i den grafiske roman, da superheltene begyndte at blive populære og politiets jobs taget fra dem. Men det kan også sagtens vise være et vildspor, og karaktererne er Watchmen eller noget helt tredje.

Både Lindelof og HBO har ikke sagt et pip om Zach Snyders filmversion fra 2009, der også havde planer om en serie. Det er dog ikke blevet til noget. Premieredatoen på Watchmen er fortsat ukendt, men på Imdb er angivet en premiere i løbet af 2018. Vi sørger selvfølgelig for løbende at holde jer opdaterede her på sitet.

Læs også: Luke Cage vender tilbage til sommer

Læs også: Anmeldelse af Jessica Jones sæson 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like