Hvilke serier ser min pizzamand?

 

Jeg ser mig selv som en “peoples guy” langt hen ad vejen. Jeg elsker at tale med og møde nye spændende mennesker. Måske er det noget familiært og trygt, jeg har taget med mig fra lokalsamfundet i Aalborg, hvor jeg er opvokset? Det giver mig ihvertfald en følelse af nærvær, og en følelse af at jeg har en tryg base, hvis jeg ved, hvem jeg omgiver mig med. Jeg synes, det er hyggeligt at dele lommefilosofier med min lokale kioskmand, forbedre verdensituationen med min frisør og tale om fodbold med min lokale pizzamand. Men hvilke serier ser min pizzamand egentlig? For serier, det ser de da, formoder jeg. Ligesom at jeg minimum et par gange om måneden skal have have min favoritpizza nr.28 med Bresaola og Mascarpone, så har han helt sikkert også en favoritserie eller to, som han bingewatcher, når han ikke tryller med dej og delikate toppings.

Jeg satte mig for at finde ud af, hvad min pizzamand egentlig går og ser af serier. Og så kunne jeg jo passende gøre det i forbindelse med, at jeg købte en pizza (Naturligvis 28`eren), hvilket vistnok blev til fjerde gang i denne måned, at jeg “syndede”, men sådan er det jo med mange sene arbejdstimer og mange serier, der skal ses.

Stemningen på Kolonial 2100 er altid hyggelig og uformel, og når Korab og Flamur (De to albanske brødre og ejere af biksen) ikke laver sjov med kunderne, så bliver der talt om alt lige fra betting til landsholdsfodbold og forretning med stor passion.

Som det ses på billedet appellerer den hyggelige og uformelle stemning på pizzeriaet både til spisning på højt niveau og sofistikeret lokumslæsning bogstavelig talt. 

Hvad så med serierne?

Jeg kunne ikke have valgt et bedre tidspunkt at udfritte Korab for hans serievaner. Klokken var ca 17.45 en sen fredag eftermiddag, og ordrerne væltede ind ligesom buddene fra Just Eat der skulle berige de lokale borgere med Korab og hans kollegaers pizzakunst. Korab tog dog det hele med vanlig ro, hvilket vidnede om at han havde oplevet travle fredage før. Hans kæreste er iøvrigt gravid, så jeg jokede med, at han nu skulle blive endnu bedre til at holde hovedet koldt, fordi en pizza som regel ikke græder konstant i flere timer. Om det var min dårlige onkel joke, almen travlhed eller situationens alvor, der gjorde, at jeg ikke fik et umiddelbart respons, skal jeg ikke kunne sige.

Da jeg endelig fik hul igennem og fik Korabs opmærksomhed, afbrød han mig og spurgte: “Altså Kim, hvad er det lige præcist, det der VI ELSKER SERIER er for noget?”. Jeg svarede ham, at det jo altså er et site, hvor personer der elsker serier, kan dyrke fan teorier, læse nyheder osv. Han sagde derefter noget, der var sød musik i mine ører: “Kim, der er mange par især, der står og diskuterer, hvilke serier de skal se sammen, når de kommer hjem”. Vi morede os begge over, at det tilsyneladende ikke var altid enighed om, hvad man skulle se, men at det som regel endte med, at pigen fik sin vilje.

Da vi endelig kom til, hvad Korabs foretrukne serier var, blev jeg lidt overrasket. Han sagde faktisk, at ham og hans kæreste holdte meget af at se dokumentarer på TV2, hvilket jeg ikke lige umiddelbart havde gættet på. Da jeg spurgte lidt mere ind til det, måtte han dog også afsløre, at det som regel var, fordi hans kæreste tvang ham til at se dokumentarer på TV2, og at han selvfølgelig var så stor en gentleman, at han vægtede husfreden tungest.

Der var dog også top placering til de mere klassiske “mandeserier”, hvis man tør bruge det udtryk mere. Såsom: Sons of Anarchy og Power. De sidste to havde jeg nok fundet noget mere plausible, baseret på de samtaler jeg har haft med Korab igennem årene.

Det mest fantastiske ved mit besøg hos Korab denne fredag var, at jeg kunne se på de andre gæster, der overhørte vores samtale omkring serier oprigtigt virkede lige så interesserede i at høre, hvilke serier både Korab og jeg går og ser, hvilket underbygger idéen om, at man virkeligt kan falde i snak med alle, når det kommer til  et”feel good” emne såsom serier, medmindre man spoiler handlingen for andre selvfølgelig, så kan det faktisk blive noget rigtigt møg. Anyway, jeg takkede Korab for hans tid, fik min pizza og gik hjem med det jeg var kommet efter, som var: “Mere viden om hvad min pizzamand ser”. Og mon ikke vi kan dele en anekdote eller to fra Sons of Anarchy næste gang, vi mødes.

Skulle du nogensinde komme forbi Østerbro i København, så kan jeg på det varmeste anbefale, at du tager et smut forbi Korab til en fantastisk pizza oplevelse og en snak om serier. Der er altid et smil på læben af brødrene, og hvis du ikke kan vente, så kan du bestille en nr 28. på Just Eat lige her

Dette indlæg blev præsenteret i samarbejde med:

Læs også: Vi Elsker Serier og JustEat præsenterer: Den ultimative binge-guide!

Læs også: QUIZ: Hvilken rå Peaky Blinders-karakter er du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like