Hvorfor Trump bør blive USA’s næste præsident

 – i sin egen komedieserie.

Fordi alle andre underholdningsmedier også vinkler deres artikler til at indpasse The Donald, ser vi ingen udvej end også at hoppe med på Trump-toget for at ikke at føle os udenfor.

For en god ordens skyld, støtter vi på redaktionen selvfølgelig ikke, at Donald Trump skal blive præsident i den virkelige verden, ligesom vi heller ikke støtter at Donald Duck eller andre tegneseriefigurer skal være præsidenter i den virkelige verden. Vi ønsker udelukkende, at Donald Trump kun regerer i en fiktiv verden, hvor han kan få afløb for alle sine magtbegærlige drømme uden at være til fare for nogen.

trump

Læs også: Anmeldelse af Homeland sæson 1-4

Her har du 10 gode grunde til, hvorfor Donald Trump bør spille præsident i sin egen komedieserie:

  1. Plottet om en grotesk rødhåret mangemillionær reality-showman med Queens-accent og storhedsvanvid, som bruger kvinder som tjenere for sin libido, bliver USA’s næste republikanske præsident lyder mere som idé til en tragikomisk tv-serie end et scenarie vi ønsker virkeliggjort.
  1. At se Donald Trumps politik blive ført ud i livet ville være sjovt at lege med på et hypotetisk plan, så man forhåbentlig igennem tv-serien ville forstå det tydelige underlæggende budskab om, at ingen nogensinde må give sådan en mand bare den mindste magt.
  1. Donald Trumps udtalelser er mere uforudsigelige end det danske sommervejr og mere selvmodsigende end lærerreformen. I en tv-serie kunne man lave en joke ud af alle hans udtalelser og tænke: ”Godt det bare er fiktion…” og klaske sig selv på låret imens.

Læs også: De bedste citater af Frank Underwood

  1. Jeg tror slet ikke, at Donald Trump har lyst til at være rigtig præsident, for der skal man stå tidligt op, og Trump ligner en der godt kunne bruge al mulig tid for at få selvbruneren til at dække hele ansigtet om morgenen. I egen tv-serie kunne han møde ind kl. 11 og gå hjem kl. 15. Hvis han nu også skulle være helt ærlig, hvis han kan det, så ville jobbet som komediestjerne passe ham noget bedre end som boring præsident.
  1. Selvom det udadtil fremstår som om, at Barack Obama lever et rockstjerneliv med sine flashy hollywoodfester, så skal han imellem også tage stilling til usexede love om infrastruktur und so weiter. Der ville ikke komme noget godt ud af at tvinge Trump til at gøre en masse ting, han slet ikke har lyst til, og i en tv-serie kunne han lege lige præcis den præsident, han også leger i sit private businessliv.
  1. Kan du huske de idylliske tider dengang i begyndelsen af primærvalgene, hvor du ikke regnede Donald Trump for meget andet end god underholdning? Engang var vi ikke bange for dette originale, impulstyrede mandsvæsen, hvis karakter og udtalelser ikke kunne være skrevet bedre af selv de bedste tv-skribenter. En tv-serie med Donald Trump som præsident ville tage os tilbage til den tid, hvor ingen behøvede ekstra xanax.

Læs også: Anmeldelse af House of Cards sæson 4

  1. I dagens komedieserier må karaktererne godt være groteske ligesom David Brent fra The Office eller Peter Griffin fra Family Guy. Her ville Donald Trump passe ind som fod i hose. I et skævt fiktivt komedieunivers ville vi nemlig købe udtalelser som ”grab’em by the p#ssy” som locker room-talk, men altså ikke i den virkelige verdens mandeomklædningsrum, hvor det mere er udtalelser som: ”Må jeg låne din dush?” og ”Jeg har glemt mit håndklæde”, der præger samtalen.
  1. At Donald Trump opfordrer alle Bill Clintons ofre om at stå frem og samtidig siger, at hans egne burde tie stille ville være rigtig sjovt, hvis det var komedie. At han samtidig forsvarer sig med, at han selvfølgelig ikke har lagt an på disse kvinder, fordi de slet ikke er attraktive nok, er simpelthen grotesk komik i verdensklasse.
  1. Hvis Donald Trump fik sin egen tv-serie, ville det være en komisk genistreg, hvis man castede en tidligere slovensk supermodel med tyk accent som first lady, der intetanende om, hvad der rent faktisk foregik ukritisk bakkede hendes mand op i alle hans finurlige påfund og afvigende adfærd.
  1. Hvis Donald Trump kun ender med at blive præsident i den fiktive verden, bliver Bill Clinton first ladyboy i den virkelige verden. Udover at det er enormt sjovt, er der også med hans fortid en vis poetisk retfærdighed i det.

Måske har jeg glemt nogle gode og sjove grunde til, hvorfor Donald Trump kun skal være præsident i en komedieserie, og hvis du kan komme på nogen, så skriv dem endelig!

Test dig selv: Hvilken tv-psykopat er du?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like