‘I Know What You Did Last Summer’ laves til TV-serie: Se traileren

Foto: I Know What You Did Last Summer/ Prime Video

Den populære film ‘I Know What You Did Last Summer’ laves til en TV-serie med bland andre James Wan bag roret.

Hvis du er fan af 1997 klassikeren, så har du noget at glæde dig til. I Know What You Did Last Summer serien er baseret på bogen, ligesom filmen også er baseret på bogen af samme navn.

Skaberen af Confujring universet James Wan fungerer som executive producer sammen med Sara Goodman, der har produceret serier som Gossip Girl og Preacher.

Se traileren

Traileren byder på de forventelige gys, og opsætning af præmissen. Fire unge er ude og kører, og har måske drukket en øl for meget. De kører en person over, vælger at skjule det, og aldrig nævne det overfor nogen.

Inden længe begynder de dog selv at omkomme under blodige omstændigheder. Nu handler det om, at finde ud af hvem der er efter dem. Var der en der så dem, eller er det en af deres egne der skjuler et monster indeni?

Lover mere nuancerede karakterer

Sara Goodman udtaler sig om, at fortælle historien nu i forhold til da henholdsvis bogen og filmen udkom:

“Bogen var af sin tid og filmen var meget af sin tid, og jeg ville lave et show der var mere nutidigt. Derfor er der ikke én der er sportsidiot. Der er ikke én klog pige. Der er ikke én der er en kælling. Folk er virkelig dybe, og alle har forskellige sider af sig selv de viser til forskellige mennesker på forskellige tidspunkter. De er meget mere diverse, og mere kompliceret og jeg tror at rollelisten er meget repræsentativ for de dybere karakterer. Det er historien også. Hvert afsnit Har en forskellig synsvinkel på hvad der skete den aften, inde uheldet. Det vil gøre det meget svære at finde ud af hvem der er efter hovedkaraktererne” Fortæller Sara Goodman

I Know What You Did Last Summer har premiere på Amazon Prime Video d. 15. oktober.

LÆS OGSÅ: Skaberne af ‘Kastanjemanden’: Derfor er vi så gode til krimiserier i Danmark

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af ‘Black Summer’: Sæson to har helt klart skruet op for gyset

LÆS OGSÅ: Dræberdukken Chucky genopstår i nye serie: Se traileren

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like