I The Crown skal Margaret Thatcher spilles af…

(Foto: The Crown/Netflix)

Netflixs kæmpe succes af en serie, The Crown, er begyndt at få flere og flere nyheder om den kommende sæson – Olivia Colman skal spille den ældre Dronning Elizabeth d. 2, og overtager fra den foregående skuespiller, Claire Foy. Nu er det så kommet frem, at der er endnu et stort og velkendt navn i serieverdenen, der kommer til at være en del af den kommende sæson!

(Foto: The Crown/Netflix)

Gillian Anderson (kendt fra The X-files og Sex Education) tager nemlig rollen som den kontroversielle og komplekse kvinde, Margaret Thatcher. Hun udtaler: 

”Jeg glæder mig så meget til at tilslutte mig castet i The Crown, og have en fantastisk mulighed for at portrættere en så kompleks, kompliceret og kontroversiel kvinde. Thatcher var uden tvivl formidabel, men jeg glæder mig til at udforske hende under overfladen og, tør jeg sige, forelske mig i ikonet som enten elsket eller hadet, definerede en æra.” 

Så nu kan vi begynde at glæde os til at se mere til Gillian Anderson, der kommer til at få en rolle, der virkelig kan udfordre hende – og glæde os endnu mere til den kommende sæson af The Crown Netflix!

Læs også: Trailer til den nye sæson af The Crown er ude

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like