IT IS HAPPENING AGAIN

(Foto: Twin Peaks The Return/Showtime)
Er du lige så stor fan af Twin Peaks-universet som os? Så må du ikke gå glip af en hyggelig dag, hvor vi viser 3 afsnit af Twin Peaks The Return (Bl.a det ikoniske afsnit 8), quizzer, drikker kaffe og spiser tærte. Vi holder arrangementet i både Aarhus og København, så alle i landet med lidt god vilje kan deltage!
 
Vi vil sende en officiel invitation ud til alle medlemmer af serieklubben mellem jul og nytår, så er du medlem, skal du blot vente på invitationen og melde dig til, da du har forkøbsret (Arrangementet vil være gratis). Der vil være begrænsede pladser, så det er bare med at melde dig ind, hvis du ikke er medlem. Du kan jo også give din serienørdede ven et medlemskab i julegave og tage ham/hende med 😉.
 
Læs om alle fordelene og meld dig ind her. Brug koden serieklub30 indtil d.26/12-2018 og spar yderligere 30 kr. på dit abonnement ( 150 kr. for første år derefter 180 kr. om året) du får også en valgfri gratis plakat med, når du bestiller (Skriv blot i kommentarfeltet, hvilken en du ønsker. Nedenfor er der et par forslag)
Værterne til arrangementet vil være Andreas Halskov & undertegnede. Vi har lavet formatet Fanboys & Finkultur, hvor vi netop taler om Twin Peaks The Return. Det kan du nørde her, så du kan komme i stemning til vores hyggelige dag
 
Vi glæder os til at nørde med dig 🤓

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like