Jagten på den gode serie

Hvad skal du vælge når tiden er knap?

Officielt er det kl. 16 de fleste får fri, men det er først omkring 21 du er færdig med at arbejde. Det er først her, at du ikke har ubesvarede mails, ingen ubesvarede unger eller en mor der ringer og fortæller om folk du ikke kender. Det er først her din kæreste endelig har kørt sig selv træt efter at have vendt sine kollegaer med dig. Ja, det er først her du endelig har fred. Dér hvor din krop er allermest smadret.

Men heldigvis er dit blod fyldt med koffein efter de mange kander kaffe du har tømt i løbet af dagen for at holde hamsterhjulet i gang. Så hvad skal du nu hvor du er lysvågen, træt i din krop og endelig bare kan være dig selv? Du skal selvfølgelig se en serie.

Måske skulle du begynde på en krimiserie. Hvad med River? Den har du hørt godt om, men den ser langsom ud, og du vil gerne underholdes lige nu. American Horror Story? Som om! Du er jo alene og lyset er slukket. Hvad med at fortsætte med Breaking Bad? Nej, måske House of Cards? Eller hvad med Arrow? The Flash? Daredevil? Gotham? Jessica Jones? Eller skal du se videre på Game of Thrones, Banchee, eller en af de andre hundrede serier, som du er begyndt på, men aldrig er blevet færdig med? Skal du vælge en ny serie? Hvad hvis den ikke er helt fantastisk? Så er det endnu en serie du ikke får set færdig, men gør det noget? Måske er du forkælet? Hvad vil du se? Ved du det ikke??

I din søgen efter den helt passende underholdning er du kommet på endnu en arbejdsopgave og fortsætter din løbetur i hamsterhjulet. Angsten for at vælge en semi-solid serie gør dig handlingslammet, og der er ingen hotline du kan ringe til.

Seriejunglen er ingen undtagelse i en verden fyldt med til-og fravalg. Netflix, HBO, Viaplay, Internettet osv. leverer rigtig mange og rigtig fine serier. Men den helt fænomenale, fantastiske, mindblowing, du-er-totalt-med-fra-første-øjekast-serie er bare svær at finde og i søgen efter den bliver repertoiret af begyndte serier man aldrig får set færdig endnu større!

Hvordan finder du lige nøjagtig dén serie uden at skulle spilde tiden på at lede efter den? Nogen bud?

1 comment
  1. Hej!
    Jeg undrer mig over, at I intet har på Outlander, når man søger på siden. Jeg synes den er FANTASTISK og helt bestemt værd at anbefale. Er det bare ikke jeres interessefelt eller….?

    Kan kun tilslutte mig jeres “jeg ELSKER serier” :0)

    Hilsen
    Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like