Jodie Foster indtager hovedrollen i 4. sæson af ‘True Detective’

Jodie Foster som Clarice Starling / Foto: Silence of the Lambs/Orion Pictures

Den længe ventede 4. sæson af krimiserien ‘True Detective’ har nu fået et navn sat på sig, samt en hoverolle i form af Jodie Foster.

Den fjerde sæson af HBO-serien True Detective har fået undertitlen Night Country, og vil være lokaliseret i det kolde, mørke Alaska langt mod nord. Som en ny detalje er det nu blevet afsløret, at den dobbelte Oscarvinder Jodie Foster har fået hoverollen i serien, og vil samtidig agere som executive producer.

True Detective: Night Country vil være Jodie Fosters første store TV rolle siden 1970’erne, hvilket man kan håbe er et tegn på at denne nye sæson er noget, der er specielt nok til at lokke den store stjerne tilbage på den lille skærm.

Handlingen

HBO har også givet første beskrivelse af handlingen af den fjerde sæson.

Under det lange, mørke vinternætter i nordens Alaska forsvinder seks mænd, som opererer en arktisk forskningsstation uden nogle spor. Kriminalkommissærerne Liz Danvers (Jodie Foster) og Evangeline Navarro (Endnu ikke offentliggjort skuespiller) skal konfrontere både mærket i sig selv, men også mørket der ligger begravet i den tunge is.

Ud over Foster vil stjernerne fra første sæson af True Detective Matthew McConaughey og Woody Harrelson og være at finde som executive producere, samt instruktøren af første sæson Cary Joji Fukunaga og skaberen af True Detective Nic Pizzolatto.

Issa Lopez (Tigers are not afraid) og Alan Page Arriaga (Shining Girls, Fear the Walking Dead) vil fungere som manuskriptforfattere på den nye sæson, og Lopez skal også instruere flere afsnit, herunder piloten.

True Detective: Night Country har endnu ikke fået en premieredato offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Over 5.000 timers film og serier på Pluto TV: Gratis streamingtjeneste er kommet til Danmark

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Alvor og mørke gennemsyrer Hawkins i ‘Stranger Things’ sæson 4 bind 1

LÆS OGSÅ: Det var – ikke nødvendigvis – butleren gjorde det: De 5 bedste serie-krimiplot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like