John le Carré-romanen The Little Drummer Girl på vej som serie

(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)
(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)

Var du en af de mange fans, der lod sig rive med af den forførende, intense, prisvindende The Night Manager? Så er der godt nyt i form af miniserien The Little Drummer Girl, der ligesom The Night Manager er baseret på en roman af spionmesteren John le Carré. Se den første teaser her:

Golden Globe- og Emmy-vinder Alexander Skarsgård (Big Little Lies, True Blood), Oscar-nominerede Michael Shannon (Boardwalk Empire) og BAFTA-nominerede Florence Pugh (Marcella). Castet ser yderst veloplagt ud. Dertil kommer den visionære instruktør Park Chan-wook, der har imponeret med film som Oldboy og The Handmaiden. Flere af producerne arbejdede desuden på The Night Manager.

(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)

AMC beskriver The Little Drummer Girl som en spændingsfyldt, eksplosiv spionhistorie fyldt med intriger, der finder sted i 1970’erne. Vi følger skuespilleren Charlie (Pugh), der møder den mystiske Becker (Skarsgård) på en ferie i Grækenland, som hurtigt tager en uventet drejning. De havner i en kompleks situation konstrueret af spiongeniet Kurtz (Shannon). I stil med The Night Manager følger vi vores hovedkarakter i rollen som dobbeltagent.

(Foto: The Little Drummer Girl/BBC)

Serien forventes at have dansk premiere på C More senere på året. Vi melder selvfølgelig ud, når den præcise dato er fastlagt.

Læs også: Elena Ferrantes ‘Min geniale veninde’ kommer som serie på HBO Nordic

Læs også: Netflix får ny dramaserie fra BBC One

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like