Juhuu! Endnu en dansker i en HBO-serie!

Så skete det igen! En dansker og endnu en kvindelig en af slagsen har ramt stjernerne. Navnet er Ida Marie Nielsen, og hun er blot 20 år gammel. HBO Nordic har netop offentliggjort, at hun har en rolle i den kommende sæson af succes-serien Vikings.

Læs også: Stem på din favorit-dansker i en udenlandsk serie

Ida Marie Nielsen er blandt andet kendt fra filmen Lev Stærkt og TV-Serien Anna Pihl, men nu er det altså på tide at prøve kræfter med den populære amerikanske serie-scene. Hun er dog alligevel lidt på hjemmebane, da serien skildrer vikingelivet i Skandinavien og for at gøre forvirringen total, så er serien filmet i Irland.

Læs også: 3 fede serie locations vi godt gad at besøge

Jeg vil ikke gå meget mere ind i serien Vikings i denne omgang, og det er der en helt bestemt årsag til. Jeg må med skam tilstå, at jeg ikke har set serien. Jeg har tænkt på det tit, og jeg har været lige ved og næsten – Jeg har sågar modtaget reprimander, kolde skuldre og andre ubehageligheder fra ”venner”, der mener, at det er for dårligt, at jeg ikke engang har set bare ét afsnit! Jeg tror, de har ret.

Jeg vil derfor gerne love, at de første 3 sæsoner af Vikings er set færdig, inden 4 sæson kommer til Danmark. Det gør den nemlig 1. december, hvor den kan ses på HBO Nordic.

Vikings Ida Marie Nielsen

Læs også: Så meget tjener de bedst lønnede stjerner i serier

Læs også: Danske serier der holder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like