Julia Roberts med i Homecoming-tv serien!

To gode nyheder i én! For det første er det rigtig spændende, at Homecoming får sin egen tv-serie, og for det andet er det ret cool, at et navn som Julia Robots skal spille hovedrollen i den. Det betyder, at der bliver skudt nogle ressourcer i serien, og det tegner altid godt!

Hvis du ikke ved, hvad Homecoming er, kan jeg fortælle dig, at det er verdens bedste fiktive podcast med David Schwimmer, Catherine Keener og Oscar Isaac i hovedrollerne. Keener spiller terapeuten Heidi, der arbejder for programmet The Homecoming Initiative, der har til opgave at finde ud af, hvor meget soldater som Walter Cruise (Isaac) er mærket af krigene i mellemøsten og skal hjælpe dem igennem traumerne med et helt særligt … middel…  Hendes overordnede Colin (Schwimmer) har desuden en helt anden dagsorden med de hjemvendte soldater, og det er alt sammen fortalt super spændende i super podcast-kvalitet! Homecoming sprænger virkelig rammerne for, hvad en podcast kan gøre- det er en meget anderledes psykologisk thriller fortalt igennem telefonsamtaler og dialoger, som jeg virkelig synes, du skal høre. Klik lige her for at høre hele første sæson!

Læs også: De 4 bedste grunde til at høre podcast-serier!

Lige nu er Homecoming igen aktuel med sæson 2s første afsnit og som noget helt nyt- en iBook- som hvis første kapitel handler om soldaten Walter Cruises gøren og laden udover det, vi hører i podcasten. Bogen, The Lost Coast, kan du læse første kapitel af her! Det er virkelig en genistreg, at der nu også er tilføjet en bog, så man virkelig kan dykke ned i historien.

Skuespillerne i sæson 2 er ligesom sidst David Schwimmer, Catherine Keener og Oscar Isaac, som nu også har fået prominente navne som Michael Cera og Spike Jonze som selvskab!

Det bliver streamingstjenesten Amazon, der kommer til at stå for tv-udgivelsen af Homecoming, men mon ikke at den kommer på en af de andre også? Det må vi håbe, for ellers bliver jeg nødt til at tegne endnu et abonnement!

Læs også: 5 podcasts du ikke bør undgå!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like