Kaffe og serier med Defecto

(Foto: Defecto/Vi Elsker Serier)

Heavy-rockmusikere drikker ekstreme mængder bajere og ser udelukkende Game of Thrones og Californication. Der er ofte en smule sandhed i selv de groveste, generaliserende fordomme, og mens vores fordomme omkring serievaner måske ikke var skudt helt ved siden af, viste det sig, at Espresso House og vores kaffe og serier-format var perfekt til snakken med Frederik (guitar) og Nicklas (vokal) fra Copenhell-aktuelle Defecto – for som de sagde: “Man kommer ingen steder i musikbranchen nu om dage, hvis man bare drikker sig ned konstant.” Vi Elsker Serier kunne ligeledes bevidne, at man får svært ved at binge hele sæsoner af sin yndlingsserie, hvis ikke koffein erstatter alkohol som ens drug of choice (medmindre målet er at drikke om kap med Homer Simpson naturligvis). Hver ting til sin tid, og den 15. marts 2018 var vi så heldige at få en times tid med Defecto inden de tog på turné.

(Foto: Defecto/Vi Elsker Serier)

Jeg lagde kækt fra land med at spørge hvilke serier, der havde gjort størst indtryk på musikerne Da Game of Thrones blev nævnt, begik jeg aftenens største (af uendeligt mange) fejltagelser. Jeg proklamerede nemlig uden videre, at jeg rent faktisk ikke havde set serien. Det faldt IKKE i god jord, og bandet udvandrede…… Fuldstændig forståeligt, og det var egentlig den eneste fornuftige reaktion på en sådan falliterklæring. Der måtte iskaffe med flødeskum og chokoladesovs – samt en forsikring om at både Claus og Kim fra redaktionen er eksperter i GoT – til, for at få Frederik og Nicklas tilbage i sofaen, men derfra gik snakken også langt bedre. Se med her:

Vi fandt altså hinanden igen via en fælles passion for Twin Peaks, Stranger Things og det fraværende bandmedlem Thomas’ passion for 90’er-satire som Frasier og (måske?) Seinfeld. Vi siger tak til Defecto for en fed snak om deres forhold til TV-serier, og håber, at de i løbet af deres turné opdagede nye og spændende serier til efter-koncert-underholdning.

Vi ser frem til at blive opdateret på deres kærlighed til serier en anden gang!

Er du ikke blevet medlem af vores serieklub endnu?
Støt Vi Elsker Serier med et medlemskab idag og få vores signaturplakat til en værdi af 199 kr.med i købet. Læs mere her.

Læs også: Kaffe og Serier med Paprika Steen

Læs også: Kom med til Twin Peaks-arrangement i Aalborg 7. maj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like