Karate Kid vender tilbage som serie

(Foto: Cobra Kai/You Tube)

Der er mange film, der bringer mig direkte tilbage til barndommen, og som jeg har set minimum 10 gange. Karate Kid er en af dem. Især Karate Kid 1, hvor Daniel LaRusso ( Ralph Macchio) laver det berømte ansigtsspark, der sender rivalen Johnny Lawrence ( William Zabka) til tælling og sender pokalen og håneretten til “Miyagi” lejren. Nu har nyheden så ramt mig, at vi her til maj måned kan gense selvsamme LaRusso og Lawrence i en ny serie ved navn Cobra Kai. 

Serien foregår ca 30 år efter Karate Kid 3, og der er hverken tale om en spin-off eller om et helt nyt cast, men derimod er det en direkte opfølgning på handlingen fra Karate Kid 1. Daniel La Russo alias Mr.Babyface har fået god succes som bilsælger og driver sit eget firma, hvorimod “Cobra Kais” tidligere stolthed Johnny Lawrence har skrabet bunden. Sidstnævnte har tilsyneladende ikke kunne give helt slip på det famøse spark, der sendte ham i gulvet til “All Valley turneringen” for 34 år siden, og rivaliseringen mellem de to får ny gnist i den kommende serie.

Johnny Lawrence redder angiveligt en ung dreng fra at få tæv af nogle bøller, hvorefter han begynder at træne high school drenge, der skal lære at forsvare sig. Daniel LaRusso har trods sin succes, svært ved at komme sig over tabet af sin gamle mentor Mr.Miyagi. I traileren nedenfor kan du få en lille forsmag på hvad vi har i vente, men mon ikke det ender med det helt store showdown mellem de to tidligere rivaler. Der er lagt op til et nostalgitrip med både humor og action. Jeg glæder mig personligt meget til at se, hvad seriens skabere: Josh Heald, Jon Hurwitz og Hayden Schlossberg har fået ud af denne prequel. Det kan både blive rigtigt underholdende, men der er selvfølgelig også en sandsynlighed for, at det kan blive en stor svømmepøl med klichéer, vi bevæger os ud i.

Serien kan ses på den udenlandske streamingtjeneste You Tube Red, og det er stadigvæk usikkert, hvornår eller om vi kommer til at kunne se den på en af de danske streamingtjenenester. You Tube Red er nemlig ikke tilgængelig her i landet endnu. Vi skal selvfølgelig nok holde jer up to date, når/hvis vi hører noget nyt.

Læs også: Anmeldelse af Anne with an E

Læs også: 50% rabat i shoppen til vores trofaste følgere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like