Kastanjemanden: Ny dansk krimiserie fra Netflix bliver mørk og dyster

Foto: Kastanjemanden/Netflix

Bogsuccessen Kastanjemanden bliver til Netflix-serie med Mikkel Boe Følsgaard og Danica Curcic i hovedrollerne.

Foto: Kastanjemanden/Netflix

Netflix har netop påbegyndt optagelserne til den nye danske satsning Kastanjemanden. Optagelserne foregår i København, og i seriens hovedroller ses Mikkel Boe Følsgaard (The Rain, En kongelig affære) og Danica Curcic (The Mist, Equinox).

Serien bygger, ifølge en pressemeddelelse fra Netflix, på den anmelderroste debutroman af Søren Sveistrup, Kastanjemanden. Sveistrup er ikke uvant med mørke, danske krimiserier, da han er skaberen og manuskriptforfatteren bag DR’s kæmpehit Forbrydelsen.

LÆS OGSÅ: Nye serier på HBO Nordic i oktober: The Walking Dead, En mand der hedder Ove-forfatter og Susanne Biers miniserie

Den nye serie, Kastanjemanden, er da også skabt i et samarbejde mellem Sveistrup og Forbrydelsens instruktør, Mikkel Serup. I Kastanjemanden skal en ny mordgåde løses, men Serup og Sveistrup fortsætter den kolde og mørke Nordic Noir-genre.

Jagten på ’Kastanjemanden’

Serien følger den unge detektiv Naia (Danica Curcic) og hendes partner, Mark, i deres fælles jagt på en brutal morder. Den brutale og voldelige morder efterlader sig et spor på findestedet i form af små figurer lavet af kastanjer.

Ved siden af Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard i hovedrollerne medvirker en perlerække af danske skuespillere. Heriblandt David Dencik (Chernobyl, James Bond), Iben Dorner (Borgen, Den som dræber, Rita) og Lars Ranthe (Herrens Veje, Jagten, Badehotellet).

LÆS OGSÅ: 4 fantastiske Netflix-serier, du sikkert ikke har set

Kastanjemanden er skabt i et samarbejde mellem Netflix og det danske produktionsselskab SAM, der også står bag Netflix-serien Ragnarok. Kastanjemanden har endnu ikke fået fastlagt en premieredato.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like