Kidding får en sæson 2

(Foto: Kidding/Showtime)

Kidding has established itself as one of the most endearing and inventive shows on television. I feel like I have been watching Mr. Pickles my whole life, and I look forward to being entranced by his unique blend of hilarity and heartbreak in season two.”

Sådan udtaler Gary Levine, der er programchef hos Showtime, i forbindelse med nyheden om, at Kidding er blevet fornyet med endnu en sæson.

(Foto: Kidding/Showtime)

Når Levine taler om kombinationen af humor og hjertesorger, er det en rigtig god måde at beskrive Kidding på. Det ene øjeblik spreder Jeff/Mr. Pickles (Jim Carrey) glæde til børn verden over gennem et magisk tv-program. Det næste ser vi, hvordan et familietraume kan sætte tragiske spor hos selv den mest godhjertede af alle.

(Foto: Kidding/Showtime)

Det er en speciel oplevelse af følge med i Kidding. Den er underlig – meget underlig. Nogle gange er det distancerende, mens det andre gange resulterer i ren magi. Serien er helt sin egen, og vi glæder os til at se mere. Hvis du ikke allerede følger med på HBO Nordic, kan du få en forsmag her:

Læs også: Anmeldelse af Kidding (Afsnit 1)

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i oktober

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like