Klovn sæson 7 er bekræftet!

(Foto: Klovn/Zentropa)

Så er der gode nyheder til alle Klovn fans. Vi får efter alt at dømme et glædeligt gensyn med de to tåkrummende komikere Frank & Casper, der med garanti igen vil brillere med utilstædelig og upassende opførsel.

TV2 har bekræftet at man til næste år igen vil kunne se Klovn, når sæson 7 bliver rullet ud på TV kanalen og på streamingtjenesten TV2 Play.

Det skulle være bekræftet fra hestens egen mund, som i dette tilfælde er Casper Christensen og Frank Hvam, ”at serien vender tilbage til hverdagen”. Der formuleres også at man ikke samler op på de foregående sæsoner, men istedet tager sit afsæt i hvor karakterne er i deres liv lige nu.

Her er hvad Casper Christensen og Frank Hvam udtaler til TV2:

»Igennem tre spillefilm har vi arbejdet med det store drama og de store følelser, hvor alt er på spil. Det har været sjovt, men også voldsomt. Nu glæder vi os til at vende tilbage til hverdagen og grine ad de små ting. Hvor et helt afsnit kan gå med at fange en muldvarp eller klage over en fordærvet pebersovs. Og så gøre det til et stort problem«.

Jeg glæder mig helt personligt afsindigt meget til den nye sæson. Jeg tror faktisk, at jeg er en af de typer, der sagtens kunne se 10 sæsoner mere, såfremt kvaliteten er iorden og humoren udvikler sig i takt med tiden.

Jeg savner simpelthen følelsen af at krumme tæer over Frank, og så savner jeg at hade og elske Caspers karakter på samme tid. Jeg har haft så mange gode minder fra Klovn, og citeret så mange replikker sammen med mine venner, at jeg simpelthen føler jeg skylder Klovn serien min ubetingede loyalitet.

Jeg er faktisk blevet en lille smule nostalgisk, nu hvor det er 12 år siden det første afsnit af Klovn blev vist, og derfor har jeg samlet en del af de mest mindeværdige citater fra serien, som du kan se herunder.

Den nye sæson af Klovn har som nævnt præmiere i 2018 og produceres af Nutmeg movies.

Mindeværdige klip fra serien Klovn:

Læs også: Quiz – Er du en Westworld robot?

Læs også: Danske serier der holder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like