Kom med Vi Elsker Serier til virkelighedens Twin Peaks!

(Foto: Twin Peaks/Lynch/Frost Productions)

Kære Twin Peaks-fan!

Det er med stor stolthed, at vi hos Vi Elsker Serier kan invitere dig (Og måske en ven?) med til en begivenhed, der for mange fans af dette “damn good” univers vel sagtens kan kaldes for en form for pilgrimstur.

Vi Elsker Serier arrangerer i samarbejde med USA Rejser en fantastisk tur til den oprindelige hjemby for vores allesammens favorit kultserie, hvor intet er som det ser ud til eller rettere sagt, hvor “the owls are not what they seem”.

(Foto: Twin Peaks The Return/HBO Nordic)

Byen Snoqualmie ligger i staten Washington i USA tæt ved den Canadiske grænse og tæt på lufthavnen i Seattle. Udover at det er fantastisk at få lov til at komme helt tæt på mange af de kendte locations fra serien såsom Double R Diner, Vandfaldet og Great Northern Hotel for at nævne et par stykker, så byder området også på fantastisk natur.

(Foto: Twin Peaks/Lynch/Frost Productions)

Det vil derfor være ideelt som efterårs getaway samtidig med, at vi sammen forhåbentlig får en tur vi aldrig vil glemme, og hvem ved, denne tur kan jo være starten på en god tradition for Twin Peaks-fans i Skandinavien?

Turen vil inkludere:

Værter: Vi Elsker Serier
Der vil bl.a være sightseeing, underholdning og oplæg om Twin Peaks
Afrejse: 5-9. september (Hjemkomst dagen efter)
Fly t/r + Salish Lodge (Great Northern) fra 12.900 kr. (Pris pr.person i dobbeltværelse)
Fly t/r + Hampton Inn (Hotel i Snoqualmie) fra 7.950 kr. (Pris pr.person i dobbeltværelse)

Evt. billeje 5-9. september: fra 1.350 kr. (Ellers kan anden transport arrangeres, hvis man ikke har mulighed for kørsel).

(Foto: Twin Peaks The Return/Showtime)

Praktisk

Vi har allerede tilmeldte fra vores serieklub, der altid får første bud. Vil du være medlem og få masser af fordele samtidig med at du støtter Vi Elsker Serier? Læs mere og bliv medlem her. Vi giver en valgfri plakat, hvis du bliver medlem i april. Skriv til jonas@vielskerserier.dk og fortæl hvilken du ønsker? Se overblik her.

Vi anbefaler, at du bestiller snarest, da dette vil sikre dig de bedste priser. Skriv til USA@vielskerserier.dk, hvis du har spørgsmål af en hver slags eller gerne vil modtage et uforpligtende tilbud.

OBS! Din rejse er først bekræftet, når du har foretaget din booking. Nærmere instrukser vil følge når du tilkendegiver om du er interesseret?

Hvis du ikke har mulighed for at deltage i turen til september, så er du også velkommen til at forhøre dig om pris på afrejse på et andet tidspunkt både før eller efter de pågældende datoer.

OBS! Der vil være et begrænset antal pladser, så det er først til mølle. Der tages også forbehold for prisstigninger på fly og hotel. Det vil derfor – som nævnt – være en god idé at være i god tid med sin booking!

Vi glæder os til at høre fra dig!

Betingelser

– Alle priser er fra-priser og kan først garanteres på bestillingdagen, hvor et depositum skal betales.
– USA Rejser, der er omfattet af rejsegarantifondens gældende regler, er teknisk arrangør af rejsen. Vi Elsker Serier er ikke rejsearrangør.
– Rejse- og afbestillingsforsikring er ikke inkluderet i priserne.
– Transport til og fra lufthavn er ikke inkluderet.

Læs også: Fanboys og finkultur – første del: Twin Peaks The Return 1 år efter

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks The Return

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like