Kom til premiere på Mayans M.C. på Gasoline Grill

(Foto: Mayans M.C./FX Productions)

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT – Hvis du vil på venteliste kan du skrive til [email protected]

Vi Elsker Serier er stolte af, at vi i samarbejde med HBO Nordic kan invitere til premiere på Mayans M.C., der er spin-off på en af de senere års mest populære serier Sons of Anarchy. Arrangementet er gratis, og hvis man er hurtig til at tilmelde sig, kan man altså se det første afsnit af den nye serie i selskab med ligesindede seriefans.

(Foto: Gasoline Grill)

Vi har i bedste ‘American style’ lavet en aftale med den verdensberømte københavnske burger-joint Gasoline Grill (Landgreven 10, 2100 København), der ligger i top 25 over de bedste burgere i verden. Denne aften byder Vi Elsker Serier alle tilmeldte på gratis burger, pomfritter og en forfriskning.

Vi mødes 19.30 til lidt seriehygge, hvor man kan nyde sin gratis burger-menu. Kl. 20.00 holder Vi Elsker Serier et oplæg om vores fascination af anti-helte, hvorefter vi viser afsnittet og slutter af med lidt mere hygge.

Der er begrænsede antal pladser til arrangementet – vi foreslår derfor, at man tilmelder sig hurtigt.

Arrangementet er et serieklub-arrangement, og vi anbefaler derfor alle interesserede at tilmelde sig vores serieklub her, så vi kan afholde lignende arrangementer i fremtiden. Man støtter samtidig, at Vi Elsker Serier kan fortsætte med at levere gratis indhold af høj kvalitet.

(Foto: Mayans M.C./FX Productions)

Praktisk information

  • Der vil blive fotograferet og filmet til arrangementet
  • Ved at tilmelde sig arrangementet accepterer man automatisk, at Vi Elsker Serier må kontakte en pr. e-mail om fremtidige arrangementer og serieklubben.

Du kan tilmelde dig Mayans M.C. premiere her.

Se trailer til Mayans M.C. her:

Læs også: Aktuelle serier på HBO Nordic i september

Læs også: Anmeldelse af Sons of Anarchy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like