Nu kommer ny serie om Hugh Hefner alias Mr.Playboy !

I næste måned har streaming tjenesten Amazon Prime præmiere på en ny serie, der handler om Playboy-milliardæren Hugh Hefner. Serien der har fået titlen “American Playboy: The Hugh Hefner Story”, er en blanding af fiktion og dokumentar, der går bag om den karismatiske og stenrige levemand, der gjort en forretning ud af sit gode kvindetække.

I hovedrollen er den knapt så kendte Matt Whelan, der spiller Hugh Hefner, og det er generelt ikke fordi det vælter med kendte navne på rollelisten i denne serie. Seriens tre skabere er: Jeremiah Murphy, Peter Sherman og Brian Burstein, der blandt andet  har stået bag serier som Transparent og Bosch.

Serien kilipper mellem interview sekvenser med Playboy kongen selv, og  selve serien, der er baseret på scrabøger og gamle optagelser fra Playboy arkiverne.

Hvis formålet er, at komme lidt mere under huden på personen Hugh Hefner, så vil jeg da personligt glæde mig til at se nærmere på denne serie. Historien om Playboy har der efter min mening været fortalt rigeligt om, og selvom man må forholde sig til, at det univers Mr. Hefner har bygget op, har brudt med en masse tabuer og gjort Hollywood mindre blufærdig, så frygter jeg lidt at klicheèrne kan komme til at fylde for meget.

Nu skal vi dog ikke dømme noget på forhånd, og jeg synes faktisk at nedenstående trailer indikerer, at det kan blive en meget underholdende serie at følge.

Vi ser frem til at blive meget klogere på Hugh Hefners liv, når serien har præmiere d.7 April.

Læs også: Netflix-undersøgelse: De rigtige serie-vaner forbedrer dit sex- og kærlighedsliv

Læs også: Tager ny streaming-kæmpe kampen op med Netflix i Danmark?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like