David Tennant som seriemorder: Månedens serietip på C More

Foto: Des/C More

I denne måned anbefaler vi miniserien Des på C More om en kendt seriemorder, der i fem år hærgede i London.

Seriemorderen bar det borgerlige navn Dennis Nilsen og så med sit mørke hår og stålbriller ud som en helt almindelig engelsk mand i Londons gader i 1970’erne.

Men han var alt andet end almindelig. Fra 1978 til 1983 myrdede han mindst 12 unge mænd, og blev senere kendt som The Muswell Hill Murderer, da nogle af mordene skete i Mushwell Hill-distriktet i det nordlige London.

I 1983 arresterede det engelske politi den 37-årige seriemorder, hvorefter en livsvarig fængselsdom ventede ham.

Gratis adgang til C More

Vi Elsker Serier har lavet en oversigt over vores favoritter hos C More, som du kan se lige her, hvor du også får de to første uger til C More for 0 kr.!

På C More kan du finde et bredt udvalg af krimiserier, og særligt har streamingtjenesten udmærket sig i nordic noir-genren. De dystre, mørke krimiserier står i kø hos C More, og der er lagt i kakkelovnen til en aften helt ude på kanten af sofaen, hvis du da overhovedet kan se igennem det tæppe, som du har trukket over hovedet!

C More byder også få en række spændende og gode film. Blandt andet kan du følge med i unge Harry og de andre tryllestavssvingende troldmænds liv i Harry Potter-filmene. Se med hos C More allerede fra i dag!

Hvorfor begik han mord?

Nu kan du se den fængslende historie fortalt i miniserien Des på C More, hvor David Tennant (Doctor Who) i tre afsnit overbevisende portrætterer seriemorderen Dennis.

Seriens handling udspiller sig, efter Dennis bliver anholdt og tager seeren med ind i seriemorderens sind: Hvorfor begik han de koldblodige mord?

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Seriemorder ville have hadet ‘Des’

Den kuldegysende rejse ind i Dennis’ tanker sker i selskab med skuespillerne Daniel Mays (Good Omens) og Jason Watkins (The Crown), som spiller henholdsvis efterforskeren Peter Jay og seriemorderforfatteren Brian Masters.

LÆS OGSÅ: Fem serier, du ikke kommer udenom i 2021

LÆS OGSÅ: Hvad skal du se?: Nye serier i januar

LÆS OGSÅ: Knutby-mordet: Ny true crime-serie på vej til HBO Nordic

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like