Kryptiske titler til de to første afsnit af Twin Peaks!

(Der kan forekomme mindre spoilers i artiklen, hvis man ikke har set sæson 1 og 2 af Twin Peaks)

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er ret vilde med Twin Peaks hos Vi Elsker Serier. Derfor blev vi glade i fredags, da vi fandt ud af, at det var HBO Nordic, der har vundet rettighederne til at vise kultserien, der har premiere herhjemme d.22/5. Vi har i den forbindelse også fået opsnuset lidt information omkring titlerne på de to første afsnit der vises som et langt dobbeltafsnit på premieredatoen.

 

Læs også: En aften i Twin Peaks-land!

 

Første del

Den nye sæson består af 18 dele. Den første “del” kommer efter alt at dømme til at hedde : “My log has a message for you”, og mit gæt er, at vi får Catherine E.Coulson, der spiller The Log Lady at se en del i dette afsnit. Hun er desværre efterfølgende afgået ved døden, så det er lidt uvist, hvor meget hun egentlig vil være en del af hele den tredje sæson? Har man læst bogen “Secret History of Twin Peaks” er der adskillige spændende passager, der netop involverer The Log Lady. Og var der ikke også noget med hendes mand som døde i en brand? Og hvad er det lige hun ved om ild og om “Det onde i skoven”? Ja der er mange spændende spørgsmål, og ikke mindst hvad hun ved om Agent Cooper og hele Good Dale vs Evil Dale dilemmaet?

Anden del

The stars turn and a time presents itself. Det er titlen på anden del, og til de hardcore fans der kan huske slutningen af sæson 2, så var det jo noget med,at Major Briggs videregav en besked til Windom Earle om,  at når Jupiter og Saturn mødes, ville der opstå en sprække i tiden og herfra ville man kunne træde ind i “The Black Lodge”. I seriens sæsonafslutning præsenterede denne sprække efter alt at dømme sig selv i skovområdet Glastonbury Grove, der ligger i Ghostwood skoven i Twin Peaks.

Der er noget der tyder på, at der er visse sammenhænge til sætningen “see you again in 25 years” som Laura Palmer så populært sagde til Agent Cooper i en af de mange twistede Red Room sekvenser. Der blev i serien refereret til, at der ville være åbent i den åndelige portal mellem Januar og Juni, hvilket i min verden betyder, at Agent Cooper og andre med samme spirituelle gaver, ville kunne entrere i det uhyggelige parallelunivers, The Black Lodge. Hvad med The White Lodge? Og hvad med Annie? Og hvad med….Ja nu er der måske allerede gået lidt for meget detektiv i den fra min side, men Twin Peaks feberen er desværre allerede begyndt at vise sine spæde symptomer.

Var det helt sort?

Hvis ovenstående slet ikke giver mening, og du på trods af mine spoiler advarsler liiige synes du ville læse lidt videre, fordi det simpelthen var for spændende, så fortvivl ikke. Jeg laver snart en begynderguide til Twin Peaks, hvor jeg giver en masse clues og hints til, hvad man skal holde øje med, for at få det optimale ud af serien.

Vi glæder os til, at holde jer up to date, når der sker noget nyt i Twin Peaks-land!

I mellemtiden kan I se denne trailer for den nye sæson, så I kan komme lidt i Twin Peaks stemning:

https://youtu.be/VhaDyikTWVY

Læs også: Q&A med en af Danmarks største Twin Peaks eksperter

Læs også: Anmeldelse af Big Little Lies

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like