Kvinder vi ikke glemmer fra serier i 90’erne

Ja, der skal selvfølgelig en mand til at skrive dette indlæg, men ikke desto mindre, synes jeg, at jeg vil bruge min lørdag på at hylde nogle af de cool og hotte kvinder, som jeg kan komme i tanke om fra 90’erne.

Hvorfor lige 90’erne? Og hvorfor er det relevant netop at tale om kvinder i dette årti? Bevares, James Bond-piger i 70’erne og kvinder som Audrey Hepburn og Marilyn Monroe i 50’erne, var selvfølgelig, set fra en mands perspektiv en ultimativ fryd for øjet og samtidig stærke kvinder, der har givet inspiration til både modeverdenen og det store lærred efterfølgende.

Det eneste issue her er bare, at jeg ikke var født i 50’erne og sågar heller ikke i 70’erne. Jeg er født i 1980 og mine første erindringer om kvinder, jeg synes var lækre, som en bumset lille teenager var fra det fantastiske årti 90’erne.

Nåh ja, jeg nåede vist lige at fantasere lidt om Paula Abdul og Samantha Fox i slut 80’erne, men der hvor man virkelig kunne tale om reelle crush var, da jeg lige var kommet ordentligt i gang med at se serier og film i folkeskoletiden.

Jeg har lavet en lille top fem liste over de kvinder, som jeg tydeligt husker at have haft et enormt crush på. Vi starter med nummer fem og slutter med nummer et på min liste. God fornøjelse!

[new_royalslider id=”3″]

 

Jeg har selvfølgelig glemt en eller flere, der også godt kunne have  været på denne liste, men det var, hvad jeg kunne komme på for nu. Hvis I synes, at jeg har glemt nogen så skriv gerne i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like