Lidt mere nyt fra Twin Peaks…

Ja, jeg kan vist ikke skjule min begejstring for Twin Peaks-universet, og det ved jeg at mange af jer, kære brugere, heldigvis heller ikke kan. Derfor vil jeg selvfølgelig sørge for at holde jer opdateret, så snart der sker en udvikling i forbindelse med den nye sæson, der efter alt at dømme har præmiere i starten af 2017.

Læs også: Twin Peaks Cast sæson 3

Den første og måske mest aktuelle nyhed jeg kan dele med jer, omhandler en af seriens to instruktører – Mark Frost, som udgiver bogen ”The Secret History of Twin Peaks”. Bogen skulle efter sigende fylde en del af de plothuller, som de foregående sæsoner efterlod os med for godt og vel 25 år siden, samt gå i dybden med flere af de mystiske karakterer fra den populære by ved Canadas grænse.

Jeg vil glæde mig til at bestille et eksemplar af bogen, som jeg afsætter et par aftener til at få læst. For at hype bogen lidt vil jeg lige give en forsmag med denne cool teaser:

Læs også: Pearl Jam forsanger giver forsmag på musik til Twin Peaks sæson 3

En anden nyhed, jeg vil dele med jer, er ret cool. Den populære skuespiller John Malcovich, som er kendt for sin evne til at kunne påtage sig flere aparte roller og parodier, skal faktisk spille flere David Lynch-karakterer i et nyt projekt, som han og Lynch har lavet for at hjælpe ofre for post-traumatisk stress via donationer fra The David Lynch Foundation, som du kan læse mere om her.

Psychogenic Fugue er navnet på den 20 minutter lange film i Playing Lynch-projektet med John Malcovich. Du kan se et klip her:

https://vimeo.com/184416639

Hvis man vil nørde den endnu mere og læse videre om dette projekt, kan jeg anbefale at læse mere her.

Den tredje og sidste nyhed, jeg synes jeg vil forkæle jer med, går lidt mere på handlingen i den nye sæson af Twin Peaks og lad mig bare sige det sådan, at det lyder rigtigt spændende! Vi ved, at sæson 3 foregår 25 år senere, hvilket hænger sammen med hvad Laura Palmer så berømt hvisker i ørene på Agent Cooper i scenen fra ”The Red Room”: ”I’ll see you again in twenty five years” .

FBI er kommet i besiddelse af en boks fyldt med informationer om den mystiske by, Twin Peaks. En kvindelig agent bliver sat til at analysere indholdet af boksen og vigtigst af alt finde ud af hvem der har lavet den! Derudover skal hun efterforske informationer om byen fra Agent Dale Cooper, som siden er forsvundet.

Læs også: Twin Peaks sæson 3 samt teaser-trailer

Afslutningsvis er det med stor glæde, at jeg kan løfte sløret for, at Angelo Badalementi igen skal præge lydbilledet på serien, og det kan man se en smuk og uhyggelig teaser for her:

https://www.youtube.com/watch?v=-kdgYzPIugg

Læs også: Kendt Twin Peaks dværg anklager David Lynch for mord og pædofili

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like