Making a Murderer Efterspil

Telefondata kan bevise Averys uskyld, og den rigtige morder er måske identificeret!

Siden Making a Murderer debuterede i slutningen af 2015 på Netflix er der sket markante udviklinger i sagen om mordet på Teresa Halbach.

I januar 2016 fik Steven Avery en ny advokat, Kathleen Zellner, der er specialist i forkerte domme. Hun har fundet nye beviser og har identificeret nye mistænkte i sagen som både politiet og Averys forhenværende advokater i sin tid ignorerede. Ifølge Zellner forholdt de sig kun til Steven Avery og hans familie, men ikke til de personer der rent faktisk kendte personligt.

”Vi har adgang til al data, som offentligheden ikke har. Vi har alle politiets rapporter, vi kan se lige præcis hvad de gjorde, og hvad de ikke gjorde. Og der er rigtig meget, de ikke gjorde.”

”Der er især én. Jeg vil ikke skræmme ham væk. Jeg vil ikke have han stikker af”, udtaler hun til Newsweek.

Det viser sig også at Teresa har foretaget opkald til en mand dømt for seksuel krænkelse to dage før sin død som aldrig blevet afhørt af politiet.

Der er først og fremmest én ting som Zellner mener er beviset for Averys uskyld: Ved at se på hvor og hvornår Teresa Halbach har foretaget sit sidste telefonopkald, så skulle det være foretaget efter at hun forlod Steven Averys ejendom. Ifølge Steven Averys telefondata skulle han have været blevet og dermed kunne han ikke have begået mordet på Teresa Halbach.

Kathleen Zellner er i advokat-kredse kendt som en aggressiv advokat, og hun har allerede fået frikendt 17 mænd, som i første omgang allerede var dømt. Lige nu håber hun og Steven Avery at retten kan gå om, så han kan bevise sin uskyld.

Making a Murderer kan ses på Netflix og du kan læse min anmeldelse af serien her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like