Making a Murderer sæson 2 har fået teaser og premieredato

(Foto: Making a Murderer/Netflix)

Tilbage i januar meddelte vi, at den meget omtalte, gådefulde true crime-dokumentarserie Making a Murderer fra Netflix ville få en sæson mere, der kommer til at tage udgangspunkt i Steven Averys nye advokat, der har nye beviser at bringe for retten.

(Foto: Making a Murderer/Netflix)

Hvis du gerne vil se, hvilke konsekvenser appelsagen får for Avery og nevøen Brendan Dassey, skal du sætte kryds i kalenderen den 19. oktober, hvor du kan se 10 nye afsnit. Anden sæson skulle eftersigende fokusere mindre på det juridiske og mere på de to mænds oplevelse med at sidde indespærret for noget, de hævder ikke at have gjort. Der er også blevet offentliggjort en teaser til sæsonen, som du kan se her:

Første sæson blæste både kritikere og seere omkuld og modtog fire Emmy-statuetter – vores egen anmelder kvitterede også med fem hjerter. Vi er meget spændte på at se, om anden runde kan holde os fængslet på samme måde, og hvordan sagen kommer til at udvikle sig. Laura Ricciardi og Moira Demos, der er producere, forfattere og instruktører på serien, hylder Steven, Brendan, familierne og hele det juridiske hold for igen at give adgang til så personlige emner, så verden kan få indblik i det amerikanske retssystem. Efter første sæson var hundredtusinder af seere blevet så grebet af sagen, at de underskrev et brev til den daværende præsident Obama om at få ophævet Averys dom – det kunne dog ikke lade sig gøre. Det interessante er dog, at der faktisk også findes en underskriftsindsamling, som har til formål at aflyse sæson 2 og fjerne serien i sin helhed. Den har væsentligt færre underskrifter, men det afspejler den debat, dokumentaren har sat i gang. Vi glæder os til at se, hvilken omtale serien får efter premieren i oktober.

Læs også: Making a Murderer får sæson 2

Læs også: Anmeldelse af Making a Murderer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like