Hvor mange serier kan man se på samme tid?

Jeg ved ikke om tesen omkring mænd og multitasking, gør sig gældende når det kommer til mig og serier? Jeg har for tiden gang i 3 forskellige serier – Homeland, Bates Motel og Ray Donovan.

Homeland er en enormt spændende serie, som jeg finder ganske fremragende, men den har lidt, ligesom med House of Cards, den ulempe, at man skal følge ret godt med, for at være helt oppe på beatet, med hvad der er hoved og hale i serien. Om det er fordi, jeg har 3 små børn og et fuldtidsarbejde, samt gang i to yderligere serier, at jeg strander lidt, tror jeg er mere sandsynligt, end at jeg har tabt den på gulvet.

Bates Motel, har det efter min mening med at svinge enormt meget i kvalitet, afsnit for afsnit, hvilket gør, at jeg også kun er semihooked.

Ray Donovan, har taget mig med storm, men jeg tror, at fordi jeg simpelthen, har gang i for mange serier ad gangen, har jeg lidt svært ved at fastholde fokus, selvom man ellers er rigtigt godt underholdt fra start til slut.

Vi har på redaktionen talt rigtigt meget om, at netop problematikken, med at være engageret i flere serier ad gangen, gør det sværere at holde passionen for den serie man faktisk bedst kan lide. Det kan samtidigt, også gøre det svært, at give en serie med potentiale, den fornødne opmærksomhed.

Da jeg f.eks. så True Detective sæson 1 og Sons of Anarchy, så jeg mig nødsaget til, at se minimum 3-4 afsnit pr.dag og så er der ligesom ikke nogen tvivl,om at serien har gjort det rigtige indtryk på dig fra starten.

Har I det også sådan ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like