Marvel’s Daredevil sæson 3 får officiel premieredato

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

(Artiklen indeholder enkelte spoilers fra sæson 2 og The Defenders)

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

For lidt over en uge siden spåede vi på grund af et tweet fra Netflix’ Thailand-afdeling, at tredje sæson af den dystre, eksplosive Netflix-serie Marvel’s Daredevil også ville få premiere den 19. oktober i resten af verden. Heldigvis holdt vores spådom stik, for i dag lancerede Netflix endnu en teaser på 30 sekunder, der offentliggjorde datoen, plus en fed, toneangivende plakat – begge kan ses herunder.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Hvis man tænkte, at forrige teaser var mørk, kan den her kun beskrives som endnu vildere. En smuk dans mellem skygge og lys, blod og en ordentlig portion vold – ”Let the Devil out!”. Matt Murdock har altid været en mørkere superhelt i denne serie, men i tredje sæson lader det til, at vi skal se ham gå længere end nogensinde før i sin mission for at stoppe korruptionen af Hell’s Kitchen. Hans tidligere elsker Elektra er blevet myrdet, genoplivet, gjort ond og er måske død igen. Hans bedste ven forlod deres advokatfirma, og superskurken Kingpin kender sandsynligvis til Matts dobbeltliv – der er vrede nok at tage af.

Det er desuden blevet hintet, at sæsonen vil være baseret på den storyline, der i tegneserierne bærer titlen ”Born Again”. Her ser vi Matts savnede mor Maggie blive nonne og tage sig af sin søn, hvilket passer godt med den drejning, tingene tog i slutningen af Marvel’s The Defenders. Joanne Whalley (Wolf Hall) er blevet castet i rollen.

(Foto: Marvel’s Daredevil/Netflix)

Der er ikke længe til, at der afholdes New York Comic-Con, hvor Netflix opsætter et Marvel’s Daredevil-panel den 6. oktober. Som vi skrev i det tidligere indlæg, er der ikke kommet ret mange oplysninger ud om sæson 3 indtil videre, så vi kan håbe på, at vi efter Comic-Con får en trailer i fuld længe.

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

Læs også: Batgirl-serie på vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like