Mayans M.C. fylder tanken til en sæson mere

(Foto: Mayans M.C./FX)
(Foto: Mayans M.C./FX)

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på redaktionen er meget begejstrede for Sons of Anarchy, så det var en lettelse, at dens spin-off Mayans M.C. faktisk fungerer i sin egen ret. Vores ekspert på området kvitterede for de første to afsnit med fem hjerter, og vi havde en dejlig dag med burgere, læderveste og fælleskab til vores premierevisning på serien i samarbejde med Gasoline Grill – du kan se vores video fra begivenheden nedenfor og følge med på siden for kommende, lignende begivenheder. Du kan desuden abonnere på flere af vores videoer – for eksempel om Twin Peaks – på vores YouTube-kanal, hvor der snart vil komme meget mere indhold. Abonnér her.

Vi elsker serien, og det ved vi også, at rigtig mange af jer gør. Derfor er det en kæmpe fornøjelse at kunne meddele, at Mayans M.C. har fået grønt lys til at fylde på tanken og gasse op til sæson 2. Det er et rigtig godt tegn, eftersom første sæson stadig kører på HBO Nordic – det er en tillidserklæring til folkene bag serien og en kærlighedserklæring til de mange fans, der spændt følger med.

(Foto: Mayans M.C./FX)

Fornyelsen kommer ikke som en stor overraskelse, hvis man ser på de imponerende seertal. Faktisk er serien den mest sete serie på kabel-tv i 2018 indtil nu, og dertil kommer de mange seere på streaming. Nick Grad, der er præsident for Original Programming hos FX, roser holdet bag serien, der står på egne ben og faktisk matcher premieretallene for Sons of Anarchy. Sæson 2 forventes at få premiere i løbet af 2019, og vi er selvfølgelig på banen, når vi ved mere.

Hvis du ikke har set de tilgængelige afsnit endnu, eller du bare gerne vil have et skud adrenalin, kan du se traileren til sæson 1 her:

Læs også: Anmeldelse af Mayans M.C. afsnit 1 & 2

Læs også: Serietjek i oktober

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like