Mayans MC er nu bekræftet og får premiere senere i år!

(Foto: Kurt Sutter – Wikipedia)

(Der er sponsorlinks i artiklen)

FX Networks har netop bekræftet, at vi senere i år får 10 episoder af den længe ventede spin-off til en af nyere tids mest populære serier: Sons of Anarchy. Det er skaberen af den oprindelige serie Kurt Sutter, der sammen med hans medskaber Elgin James, står bag Mayans MC. 

Den nye spin-off foregår 10 år efter den oprindelige SOA startede. Istedet for at følge vores antihelte-venner fra Redwood/Charming charteret, følger vi nu et ungt prospect medlem fra Mayans MC der hedder EZ Reyes. Serien foregår lige ved det californiske grænseland mellem USA og Mexico.

Læs også: Er du også klar til mere fra Sons of Anarchy-universet?

Personligt er jeg kæmpe fan af serien, som jeg nærmest betegner som en slags guilty pleasure, det begrunder jeg nærmere her.  Jeg lover at holde jer opdateret så snart jeg ved mere om cast, plot og præcis release dato. Lige nu hedder det sig, at den forventes at have premiere i sensommeren eller det tidlige efterår.

Hvis du slet ikke kan vente på den nye udgave af serien, så er der her et par serier, jeg anbefaler du tjekker ud, som er i samme boldgade som SOA:

Stay tuned ..

Læs også: Anmeldelse af Peaky Blinders sæson 1 og 2

Læs også: 3 serier du skal se, hvis du elsker Godfather & Goodfellas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like