Med C Mores nye julekalender bliver december ‘helt fin’

(Foto: Helt fint/C More)
(Foto: Helt fint/C More)

En god julekalender er for seriefolket, hvad Love Actually er for filmentusiaster. Og med Helt fint har C More nu velsignet os med en helt ny en af slagsen. Og dét synes jeg faktisk er vidunderligt. Alt for mange gange bliver de samme gamle julekalendere genudsendt. The Julekalender var sjov første (og til nød fjerde gang), men der er også en grænse.

Julekalenderen beskrives således af C More:

Helt Fint fortæller historien om to unge kvinder, Ayse (Amine Kromann Karacan) og Ida (Nanna Rylander Johansen), der har en kvartvejskrise. Det eneste der gør dem i godt humør, er det frivillige kunstprojekt, de er en del af, hvor de deler tomme gaveæsker ud i indre by. Da de finder ud af, at gaveæskerne i virkeligheden er fyldt med kokain, og at de er blevet narret til at deale stoffer, bliver december måned helt anderledes, end de havde forestillet sig.”

(Foto: Helt fint/C More)

Helt fint er skabt af Amine Kromann Karacan og Nanna Rylander Johansen, som ligeledes spiller hovedrollerne. De siger selv følgende om projektet:

“Vi har lavet en serie om to unge kvinder, der fucker up og har rod i alt i livet, og forelsker sig i de forkerte, men hvis faste holdepunkter er hinanden. It takes two to know two. Hvert afsnit er en lille energibombe af drama, action og akavet stilhed. Lidt ligesom din sidste tinderdate. Vi tager meget pis på os selv i serien. Den er en komisk selvrefleksion over alt det, der er på spil i tyverne. Tyverne er en speciel periode, hvor man både skal have det sjovt og være ung, men samtidig også finde ud af, hvordan man vil bruge resten af sit liv og med hvem.”

Det er desuden vigtigt at holde sig for øje, at julekalenderen er på hele 25 afsnit, da det sidste handler om nytårsaften. Samtlige episoder bliver tilgængelige samtidig, så hvis du besidder tilstrækkelig selvkontrol, kan du se et afsnit om dagen, og hvis ikke, ja så er der basis for binge.

Læs også: Aktuelle serier på C More i december

Læs også: Gode serier til juleferien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like