Metropolis serieficeres!

Mr. Robot-skaber bag kameraet.

Jeg har det med filmen Metropolis, som andre har det med Godfather-filmene. Jeg kunne godt finde på at lyve om, at jeg har set den for ikke at falde igennem i visse kulturelle kredse. For selvom jeg lever for science-fiction, er Metropolis højst en film, jeg kunne finde på at købe for at have den stående på reolen for at sende det rigtige signal. (Filmen er jo fra 1927, hvor man havde mere tid, så den er helt sikkert rigtig langsom!)

metropolis
Fra filmen Metropolis, 1927

At Metropolis nu bliver lavet som en tv-serie, passer mig meget bedre! På den måde ved jeg, at jeg i hvert fald får set det første afsnit af den evigt relevante historie om, hvordan den rige overklasse undertrykker de fattigste for at opretholde deres magtposition. Eller med andre ord: Blå bloks feberdrøm.

Serien vil være en miniserie på 6 afsnit og følger samme plot som filmen. Som du måske ved, er dette klassiske værk fra 1927, instrueret af Fritz Lang og foregår i år 2026. Da det kun er et årti væk, må vi vel regne med, at seriens handling vil udspille sig på et mere futuristisk tidspunkt.

Hvem der er med, og hvad der ellers måtte være af andre detaljer er ikke på plads endnu, for vi er stadig i præ-præproduktionsfasen. Jeg følger i hvert fald op, når der siver flere detaljer ud. Indtil videre ved vi kun, at Sam Esmail, Mr. Robot skaberen, skal stå for serien, og det er gode nyheder! Mr. Robot var jeg rigtig vild med, og den kan du læse min anmeldelse af lige her

metropolis_poster
Metropolis flotte filmplakat fra 1927

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like