Min top 3: Romantiske komedieserier på HBO Nordic

Foto: Girls/HBO Nordic

Skal der være romantik, så lad der være romantik. Ikke alle romantiske komedieserier er alle lige voluminøse, hvad angår indholdsmæssigt værdi.

Men hvad gør det, når blot skuespillerne er værd at beskue, og man føler sig godt underholdt? Det er, hvad disse fremhævede romantiske komedieserier kan, når man trænger til andet end lige vold, mord og tju-bang.

Girls (6 sæsoner)

Her er masser af komiske lækkerier at tage fat på i skuespilkarisma forstand. Serien er skrevet af Lena Dunham, som også har en af hovedkaraktererne i form af den unge naive krukkede og småoutrerede Hannah.

Foto: Girls/HBO Nordic

Newyorkerserien følger Hannah og venindeflokken, imens de går igennem alt, hvad livet kaster i hovedet på dem. Og det går ikke stille for sig. Man bliver taget med i hver, ofte pinlige, begivenhed, de gennemgår både sammen og hver især.  Og der bliver ikke lagt fingre imellem på sprog eller kiksede sjove tåkrummende (u)sexede episoder.

Enlightened (2 sæsoner)

En fortabt ung kvindes historie om at komme sig oven på et mindre kønt sammenbrud. Efter et langt og frugtbart ophold på et spirituelt selvhjælpskursus kommer Amy tilbage til hverdagen fuld af nyfunden energi, overskud og velvære.

Med sit nyopdagede syn på livet under Californiens sol har hun fået et nyt mål i livet om at tilføre så meget velvære for sig selv og sine medmennesker som muligt. Hun får nogle verbale og psykiske slag undervejs, men det stopper hende ikke i hendes nye livs agenda. Sjov, tankevækkende og bare herlig.

Sex and The City (6 sæsoner)

Og som rosinen i pølseenden i denne omgang, så kommer vi bare ikke uden om den store succesfulde Sex and The Cityserie. Den tog de fleste kvinder med storm, og den tog én med på deres helt unikke fællesrejse i the land of opportunities.

Foto: Sex and the City/HBO Nordic

Serien var så populær, at den også endte med at blive lavet til et par spillefilm. Et overflødighedshorn med masser af romantik, grin, sjove scener, kække bemærkninger og lækre outfits er, hvad denne serie byder på.

Rigtig god fornøjelse!

LÆS OGSÅ: 6 sexede serier på HBO Nordic

LÆS OGSÅ: 5 serier jeg altid kan tale med mine veninder om

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like