Mord, mysterier & kærlighed til serier

Krimimessen

(Foto: Deltagerliste til krimimessen i Horsens)

Vi kan med stolthed afsløre at vores lille redaktion, er blevet inviteret med som foredragsholdere på årets krimimesse, der finder sted i det gamle statsfængsel i Horsens d.17 og 18 marts. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi er vilde med mordgåder, krimiserier og mysterier, hvilket vil være omdrejningspunktet for vores oplæg.

Vi giver nu to heldige medlemmer af vores serieklub, muligheden for at komme med til vores foredrag, som finder sted om søndagen mellem kl.14.45 og 15.45 i snedkeriet. Billetterne gælder til hele søndagen, og de er med ledsager. Det er også muligt at tilkøbe billetter til om lørdagen her.

For at være med i konkurrencen kræver det blot, at du er medlem af vores serieklub, så deltager du nemlig automatisk i lodtrækningen. Hvis du ikke er medlem, så kan du læse mere om alle fordelene lige her.

Vi trækker to heldige vindere d.25/2

Serieklubben

(Foto: Jonas fra redaktionen)

Vi arbejder rigtigt mange timer hver uge for at give jer det bedste indhold og blive danskernes foretrukne seriesite. Vi ønsker også, at du skal blive en endnu større del af vores univers, og at du som seriefan også skal have en stemme i vores fællesskab. Det er defor vores mission at holde arrangementer centreret omkring serier i hele Danmark, og vi er lige nu ved at klargøre det foreløbige program, hvor vi er ved at finde locations i bl.a Aarhus, Aalborg, Odense og Esbjerg.

For at kunne finansiere udviklingen af vores site, har vi også brug for din hjælp. Det er derfor, vi har stiftet serieklubben, hvor du med et bidrag på 180 kr. om året svarende til 15 kr. om måneden støtter vores site, og samtidig får adgang til en masse fordele såsom: Rabatter i diverse webshops, skræddersyede anbefalinger til serier ud fra din smag og invitationer til forskellige typer af arrangemnter og events.

Vores partner Espresso House giver også en gratis valgfri drik til alle der tilmelder sig, og så er der fast 15% rabat i vores webshop, hvor vi sælger vores eget merchandise og original Fan art.

Årets første arrangement

(Foto: Twin Peaks event på rådhuspladsen)

I forbindelse med krimimessen holder vi et lille pre-event på Espresso House ved Rådhuspladsen i København, hvor temaet også vil være: Mord, mysterier og kærlighed til serier. Aftenen vil være en hyldest til krimigenren, hvor vi vil tale om mordmysterier, true crime og krimiserier generelt. Du vil få mulighed for at deltage i vores brugerpanel og debattere med os. Du er også meget velkommen til bare at komme og hygge med os.

Du vil automatisk blive inviteret med, hvis du er medlem af serieklubben, og hvis du ikke er, men gerne vil deltage, så er det bare med at få meldt dig til. Vi lover, at det bliver lige så hyggeligt og oplysende som vores Twin Peaks event.

Arrangementet starter kl 18.30 og slutter kl 22.00, og der vil være kaffe, kage og vand samt en lille gave til alle deltagere.

Der er et begrænset antal af pladser til arrangementet, og vi håber at se så mange af jer som muligt. Hvis du er medlem af serieklubben, vil du automatisk modtage et link i løbet af ugen, hvor du kan tilmelde dig til eventet og læse flere detaljer.

Hvis du vil have muligheden, for at komme med til dette og fremtidige arrangementer, så kan du tilmelde dig serieklubben lige her.

Vi glæder os til at nørde med dig!

Kærlig hilsen

VI ELSKER SERIER

Læs også: Anmeldelse af Homeland sæson 6

Læs også: Anmeldelse af Manhunt: Unabomber

Hvis du elsker True Detective, Twin Peaks og Stranger Things, så tjek udvalget af Limited Edition Fan art i vores shop. Du får 3 produkter og betaler kun for 2 i hele februar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like