Mordmysterie på Malta: intens thriller på vej til Viaplay

Foto: Kristofer Samulsson / Nordic Entertainment Group

Viaplay har premiere på international thriller-serie til efteråret, der bl.a. har prisnominerede svenske Liv Mjönes på rollelisten.

The Holiday er titlen på en ny thrillerserie, der inden længe får premiere på Viaplay. Serien er skabt i et internationalt samarbejde, hvor bl.a. svenske Liv Mjönes (Midsommar, Advokaten) medvirker.

Serien er en vaskeægte whodunit, og omhandler Kate, der spilles af Jill Halfpenny (EastEnders), der har inviteret sine bedste venner med til solbeskinnede Malta, for at fejre sin 40-års fødselsdag i idylliske omgivelser. Snart bliver idyllen dog brudt, da Kate får fornemmelsen af at noget er helt galt.

LÆS OGSÅ: 10 film og serier du skal glæde dig til i 2021

Kate opdager at hendes mand, Sean, har en affære med en af hendes veninder, og snart går jagten ind på at finde ud af hvem. Men noget mørkere og mere drabeligt ligger og lurer under overfladen, og snart er affæren Kates mindste problem.

Internationalt cast med skandinavisk islæt

I Kates jagt på at finde det endelig bevis på hvem, der har en affære med Sean, falder mistanken hurtigt på veninden Jenny.

Jenny er spillet af svenske Liv Mjönes, der tidligere har været nomineret til den svenske Guldbagge-filmpris i kategorien ’Bedste kvindelige bi-rolle’ for sine roller i Kyss mig fra 2011 og Den allvarsamma leken, der havde premiere i 2016.

LÆS OGSÅ: ‘Pørni’ har taget Norge med storm: Ny skandinavisk hitserie på Viaplay

Derudover består The Holidays rollebesætning af Owen McDonnell (Killing Eve), Aidan McArdle (Sens8) og Siobhan Hewlett (The Syndicate). Serien består af fire episoder, og får som nævnt premiere til efteråret.

LÆS OGSÅ: 3 tips til skandinavisk uhygge

LÆS OGSÅ: ‘Klovn’ får en sæson 9!

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ragnarok’ leverer en bragende god oprindelseshistorie

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like