Mr. Big-skuespiller fra ‘Sex & the City’ anklages for voldtægt

Foto: Sex & the City/Warner Bros. Pictures

To kvinder har anklaget Sex & the City-skuespilleren Chris Noth for seksuelle overgreb og voldtægt.

Det amerikanske nyhedsmedie The Hollywood Reporter kørte historien efter to anonyme kvinder henvendte sig til mediet. De to kvinder kontaktede The Hollywood Reporter med flere måneder mellemrum.

Seksuelle overgreb

Den ene anklage går på, at Noth voldtog hende i Noths lejlighed tilbage i 2004. Hun var 22 år på det gældende tidspunkt, og tog på hospitalet efterfølgende for at få syet flere sting.

Den anden anklage går på at noth skulle have foretaget et seksuelt over på en kvinde i hans lejlighed efter de havde været på en date i 2015.

Afviser alle anklager

Chris Noth har ikke meget til overs for anklagerne og kalder dem “Fuldstændig falske”.

Han fortæller yderligere “Disse historier kunne have fundet sted for 30 år siden eller 30 dage siden. Nej betyder altid nej. Det er en linje, som jeg ikke har krydset.” og understreger vigtigheden af samtykke ved seksuelle tilnærmelser.

Chris Noth er mest kendt fra sin rolle som Mr. Big i serien Sex & the City, og det var ifølge kvinderne den fornyede opmærksomhed på Noth og serien (Med premieren på SATC efterfølgeren (And Just Like That) der fik gamle minder til at sluvme op. Derfor er de først kommet frem med anklagerne nu, fortæller de to kvinder.

LÆS OGSÅ: Redaktionens favoritter: De bedste serier fra 2021

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘The Expanse’ holder niveauet i sin sidste sæson

LÆS OGSÅ: Kommende serier: 2022 bliver det hidtil største serieår

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like