Mr. Robot sæson 2 – trailer er landet!

Ingen af os på vielskerserier.dk har set sæson 1 af Mr. Robot, men det skal ikke holde os fra at bringe nyheder om sæson 2!

Den prisbelønnede serie med Christian Slater og Rami Malek i hovedrollen kommer tilbage i 10 afsnit og får premiere i USA onsdag d. 13. juli.

Selv glæder jeg mig bare til at se sæson 1, og da jeg ikke vil nedværdige mig selv til den ulovligt på en 15” bærbar med høretelefoner og kinesiske undertekster, kan det være jeg går i graven uden at have set den – for jeg kan ikke få fat i den! Jeg tror ikke engang man kan få den på DVD’er herhjemme, og det leder mig hen til noget helt andet: Hvor kan man overhovedet købe DVD’er? Er det kun online nu? For selvom vi slipper for at skulle forholde os til en den spøjse DVD-forsikring på 15 kroner, så savner jeg nu alligevel Fona 2000 på Strøget, hvor de havde alt, med altså undtagelse af Mr. Robot.

Hvorom alt er, så handler Mr. Robot om en ung hacker (Malek) der er blevet rekrutteret af en undergrundssuperhacker (Slater) for at forbedre verden. Mere ved jeg ikke, og mere vil jeg ikke vide, og jeg har heller ikke set traileren. Men her er den:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like