Netflix afslører de medvirkende i ‘Vikings: Valhalla’

Foto: Sam Corlett/Vikings: Valhalla/Netflix

Nu kan du finde ud af, hvilke skuespillere der skal kæmpe, skrige og erobre i den kommende Vikings-serie.

Ligesom i den oprindelige Vikings-serie kommer skuespillerne i Vikings: Valhalla også fra forskellige lande.

Rollelisten inkluderer australske Sam Corlett (Chilling Adventures of Sabrina), svenske Frida Gustavsson (Partisan), engelske Leo Suter (Sanditon) og David Oakes (Victoria), Walisiske Bradley Freegard (Keeping Faith), islandske Jóhannes Jóhannesson (Ég man þig), tyske Laura Berlin (Michel Vrinten), dansk/svenske Caroline Henderson (Gooseboy), danske Asbjørn Krogh Nissen (Broen) og skotske Pollyanna McIntosh (The Walking Dead).

De skal spille hovedrollerne i den nye fortælling, som foregår i det tidligere 11. århundrede, og kæmpe for at overleve i en verden, der er under konstant udvikling.

Hvem spiller hvem?

Sam Corlett skal spille Leif Erikson, som vi også kender som Leif den Lykkelige, der som frygtløs sømand tager os med ind i vikingeverdenen. Hans søster, Freydis Eiriksdottir, bliver spillet af Frida Gustavsson og er lidt af en outsider.

Foto: Frida Gustavsson/Vikings: Valhalla/Netflix

Som den danske konge Knud den Store spiller Bradley Freegard en hensynsløs vikingeleder med høje ambitioner. Ambitionerne fejler heller ikke noget hos Olav Haraldsson (Olav den Hellige), som spilles af Jóhannes Jóhannesson.

Foto: Bradley Freegard/Vikings: Valhalla/Netflix

Laura Berlin har fået rollen som den politisk kløgtige og rige Emma af Normandiet, mens David Oakes spiller den snedige hovedrådgiver for Englands konge, Earl Godwin (Godwin af Wessex)

Foto: Laura Berlin/Vikings: Valhalla/Netflix

Leo Suter har fået rollen som den flotte og ambitiøse “besærker” Harald Sigurdsson Hårderåde, og Caroline Henderson skal spille Håkan Jarl, som er en storslået kriger, der regerer Kattegat.

Foto: Leo Suter/Vikings: Valhalla/Netflix

Asbjørn Krogh Nissen piller som Jarl Kåre ved de gamle hedenske traditioner, og Pollyanna McIntosh blander sig i de politiske magtkampe som Dronning Ælfgifu af Danmark.

Foto: Pollyanna McIntosh/Vikings: Valhalla/Netflix

Her kan du få besked, når Netflix får premiere på den nye Vikings-serie.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Vikings’ sæson 6B taber alt på gulvet

LÆS OGSÅ: Nyt brand tilfører hundredevis af nye titler til Disney+

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like