Netflix får ny dramaserie fra BBC One!

(Foto: Bodyguard/BBC)
(Foto: Bodyguard/BBC)

Hvis du har savnet at se Richard Madden (Robb Stark fra Game of Thrones) i en TV-serie, så kan du glædes ved nyheden om, at Netflix har samlet dramaserien Bodyguard fra BBC med førnævnte i hovedrollen, op! Han arbejder sammen med Line of Duty’s Keeley Hawes i serien, der er beskrevet som en terror-thriller.

Serien er lavet i og omkring korridorerne ved de magthavende, og fortæller historien om en heltemodig men flygtig krigsveteran der bliver sat til at beskytte en, hvis politiske holdninger er i stor kontrast til hans egne.

Richard Madden spiller David Budd, som arbejder som beskyttelses-specialist for det der kaldes ‘The Royal and Specialist Protection Branch of London’s Metropolitan Police Service’ (husk at trække vejret, hvis du skal sige det højt), hvor han bliver tildelt en beskyttelses-vagt for den ambitiøse og magtfulde Julia Montague (Keeley Hawes), hvis holdninger som nævnt er direkte i modstrid med hans egne, og han bliver splittet mellem pligten og egne overbevisninger. Spørgsmålet er, om han i virkeligheden bliver hendes største trussel når han skal beskytte hende, og det er det, serien lægger vægt på. Andre skuespillere inkluderer Sophie Rundle (Peaky Blinders), Vincent Franklin (Happy Valley), Pippa Haywood (Scott and Bailey) og mange flere.

(Foto: Bodyguard/BBC)

Serien var en massiv succes i England, og opnåede et seertal på godt og vel 10 millioner på de første par afsnit, og er skrevet af Jed Mercucio, som før har arbejdet på Line of Duty. Serien virker umiddelbart som en hjertebankende, adrenalin-pumpende spændingsserie, men med en enorm produktionsværdi, der kun kan se godt ud for Netflix. Jeg glæder mig i hvert fald til at se mere til Richard Madden og til at få en ny serie, der kan få en til at sidde på kanten af sit sæde.

Netflix’s danske premiere er ikke afsløret, men den amerikanske er sat til den 24. oktober.

Se traileren for første sæson her:

Læs også: The Haunting of Hill House kommer på Netflix d. 12. oktober!

Læs også: The Good Cop lander på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like