New Amsterdam har premiere på Viaplay i dag!

(Foto: New Amsterdam/NBC)
(Foto: New Amsterdam/NBC)

Skaberne af The Handmaid’s Tale og Greys hvide verden er gået sammen, og har lavet serien New Amsterdam. Serien foregår på det offentlige hospital New Amsterdam, som er inspireret af USA’s ældste hospital Bellevue. Man følger lægen Max Goodwin (der skal nok være noget symbolik i det efternavn), der er hospitalets nye direktør, og hans forsøg på at gøre op med bureaukratiet og skabe et af verdens bedste hospitaler. Dr. Goodwin accepterer ikke et nej, og gør tingene på sin egen måde for at sikre, at alle patienter får den samme og bedst mulige pleje. Dette skal de ansatte på New Amsterdam lige vænne sig til. Alt er dog ikke, som det ser ud for den gode læge, og tiden må vise, om han bliver så opslugt af at kæmpe for andres helbred, at han glemmer sit eget.

Foran kameraet kan vi se frem til ansigter som Ryan Eggold (Blacklist), Freema Agyeman (Little Dorit, Law & Order) og Janet Montgomery (Black Swan), mens Kate Dennis (The Handmaid’s tale, Suits, Fear The Walking Dead) sidder i instruktørstolen. Med det, og producerer som blandt andet Dr. Eric Manheimer (House), David Schulner (Desperate Housewives) og Peter Horton (Greys hvide verden) er der lagt i kakkelovnen til noget godt.

(Foto: New Amsterdam/NBC)

New Amsterdam er spået til at blive den nye Greys hvide verden, og det bliver spændende at se, om den kan leve op til denne hype og skille sig ud fra den mængde af hospitalsdramaer, der fylder det amerikanske serielandsskab.

New Amsterdam havde premiere i USA i går, og du kan allerede i dag se det første afsnit på Viaplay. Sæsonen består foreløbigt af 10 afsnit på 43 minutter, og et nyt afsnit vil være tilgængeligt hver onsdag.

Du kan se traileren til New Amsterdam her:

Læs også: Grey’s Hvide Verden stopper (muligvis) efter 16. sæson

Læs også: Kan du huske serien? Skadestuen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like