Nikolaj Coster-Waldaus døtre skal aftabuisere samtaler om sex i ny serie

Søstrene Uma og Victoria, står på tærsklen til voksenlivet. Alt i mens den norske sex-app “DRIFT”, tager de unge i Danmark med storm. Hos Uma og hendes venner er der stor fascination af DRIFT. Victoria er forarget over de etiske dilemmaer, der følger med DRIFT. Kan de to søstre holde fast i deres relation, til trods for deres holdninger og forskelligheder? / Foto: Christian K. Torp

En ny DR-serie skal aftabuisere unges samtaler om sex.

Nukâka og Nikolaj Coster-Waldaus døtre Safina Coster-Waldau og Filippa Navarana søstrene, Uma 19 år og Victoria 22 år, i den nye fiktionsserie Salsa.

De to søstre stifter ligesom mange andre unge danskere bekendtskab med den norske sex-app DRIFT, hvor unge kan bedømme hinandens præstation i sengen på en skala fra 1-10, men Victoria er meget skeptisk over for de dilemmaer, der opstår i mødet med app’en.

Serien sætter i følge DR fokus på den usikkerhed, unge kvinder kan have omkring deres seksualitet ved at starte en samtale om, hvordan de unge finder balancen mellem sine egne og sin partners behov.

Bag Salsa står Denise Kræmer, Jonas Risvig og Laila Sofie Asingh, som har været i tæt dialog med virkelighedens unge for at ramme de unges problemstillinger så præcist som muligt.

Salsa får premiere på DRTV den 3. juni 2022 og består af syv afsnit.

LÆS OGSÅ: Ny TV 2-serie: Her er de medvirkende i ‘Dag & nat’ af Lone Scherfig

LÆS OGSÅ: Nye danske serier: Her er de danske serier vi kan se frem til resten af 2022 på DRTV

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Tokyo Vice’ lægger sig solidt i føretrøjen som årets hidtil bedste serie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like