Nu kan du læse en tv-serie – GRATIS!

(Foto: clausholm.net)
(Foto: clausholm.net)

Du er vant til at se dine serier på Netflix eller HBO Nordic. Du er vant til at sætte dig godt til rette, og få en gang serie-fix serveret på dit TV.

Hvad hvis du kunne gøre det samme i bogform? Og helt gratis?

Som forfatter er jeg glad for at lege med bogen som medie. Ingen special effect i en serie eller på film kan måle sig med det, du selv kan forestille sig – det er jo sikkert og vist. Hvis man nu legede, at bogen selv var en TV serie… hvad så?

Jeg har skrevet en TV-serie i bogform. Den hedder Tempus Investigations – og foreløbigt er der kommet to sæsoner… altså to bind ☺ Den er skrevet så man netop føler, at man ser en serie i stedet for at læse en bog – både i måden historierne er bygget op på (som afsnit i en serie) og på måden personerne taler og opfører sig på.

Serien handler om privatdetektiven Jim Corrigan, som bor og arbejder i San Fransisco. Jim er ikke nogen helt almindelig fyr – han har nemlig levet siden år 1900. I 1933 blev han skudt… og vågnede op igen. Nu kunne han imidlertid slet ikke dø længere! At være evigt ung og hele sår og skader utroligt hurtigt havde ellers været nok – men Jim har samtidigt fået evnen til at se og tale med de afdødes ånder! På den måde kan han være en utroligt effektiv detektiv, fordi han kan finde og tale med offerets ånd, og få en beskrivelse af morderen.

(Foto: Claus Holm/clausholm.net)

Jim og hans hold af ansatte og venner kommer ud for en del i de to sæsoner, både seriemordere, tidsrejser og dæmoner, og stilen er særligt rettet mod dem, der godt kan lide serier som Buffy the Vampire Slayer, Angel og Supernatural.

Jeg er så glad for disse bøger, at jeg synes i alle sammen skal have muligheden for at læse dem. Derfor giver jeg dem gratis væk i denne weekend! Fra den 9/11 til 13/11 kan de downloades helt gratis som ebøger fra Amazon. Man kan, hvis man ikke har en Kindle (Amazons ebogslæser) hente en gratis app og læse dem på sin iPad, telefon eller anden tablet. Bøgerne findes selvfølgelig også som papirbøger, og bog 1 endda som lydbog – men de er ikke gratis, desværre.

Jeg håber, at alle Vi Elsker Seriers følgere får lyst til at prøve noget nyt, og læse bøgerne. De er på engelsk – fordi rigtigt fede TV-serier altid er på engelsk! 😉  – men skulle dog være rimeligt let læselige, selv for en utrænet engelsklæser.

Ligesom biografer og seriesites, lever vi forfattere selvfølgelig også af anmeldelser. Derfor ville det selvfølgelig gøre mig utroligt glad, hvis I havde lyst at gå ind på Amazon bagefter og anmelde bogen eller give den stjerner. Men det er bestemt ikke et krav ☺

Jeg håber I nyder en tur til San Fransisco med Jim og hans venner. Og hvis I vil, kan I på min instagram se billeder fra det ”virkelige” Tempus, altså nogle af de steder, jeg har brugt til inspiration.

Du kan hente bøgerne via følgende links:

Sæson 1

Sæson 2

Du kan komme i den rette stemning til læsningen ved at lytte til Tempus’ serietema her:

Du kan ligeledes få en smagsprøve på Tempus som lydbog her:

Vil du vide mere kan du besøge min hjemmeside på www.clausholm.net

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like