Ny dokumentarserie efterforsker den hovedmistænkte i Madeleine McCann-sagen

Foto: Madeleine McCann: The Prime Suspect/Viaplay

Madeleine McCann gik i røre da en hovedmistænkt endelig blev udpeget af tyske myndigheder i 2020. Nu efterforskes sagen med nye vidner og et upartisk blik.

Da den dengang treårige Madeleine McCann fosvandt i den portugisiske by Praia da Luz d. 3. maj 2007, blev det hurtigt til en international nyhed. Alle øjne hvilede på sagen, men intet kom frem.

Efter 13 år i 2020 kom den store nyhed at det tyske politi havde udpeget en hovedmistænkt i sagen. Under dækkenavnet Christian B. kunne de tyske myndigheder fortælle at den mistænkte er en pædofil og seksualforbryder, der på nuværende tidspunkt afsoner en syvårig fængselsdom for voldtægt på en 72-årig kvinde.

Den tyske anklager gjorde Christian B. skyldig i folkemunde, og offentligheden følte sig til dels sikker på at gerningsmanden endelig er fundet. Så sikker er journalisten og tidligere kriminalbetjent Mark Williams-Thomas dog ikke.

Friske og upartiske øjne

Mark Williams-Thomas har besluttet sig for selv at gennemgå sagen mod Christian B. ved at tage tværs igennem Europa og tale med folk der har været involveret i sagen, folk der kender Christian B. Han taler også med folk der endnu ikke har udtalt sig til medierne, og han håber også at tale med Christan B. selv. Noget stod dog klart fra starten: Folket havde fundet deres gerningsmand:

“Da jeg startede efterforskningen af Christian B, stod det klart, at den brede offentlighed havde besluttet, at han var ansvarlig for kidnapningen og drabet på Madeleine McCann om aftenen den 3. maj 2007. Dette var en klar fortælling malet af den tyske anklager overfor verdens medier og den brede offentlighed.

Men som altid med mine undersøgelser ser jeg udelukkende, med et fuldstændig upartisk blik, på alle beviserne, samt hvor stærke de er. Denne efterforskning i tre afsnit vil kunne præsentere den mest detaljerede og uafhængige undersøgelse til dato, som afslører helt nye oplysninger om efterforskningen af ​​den hovedmistænkte i Madeleine McCanns forsvinden” fortæller journalisten og tidligere kriminalbetjent Mark Williams-Thomas.

Madeleine McCann – The Prime Suspect har premiere d. 19. maj på Viaplay hvor alle tre afsnit vil blive udgivet.

LÆS OGSÅ: Romantisk tidsrejseserie viser et af de mest kaotiske forhold i historien: Se traileren

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘American Horror Story: Double Feature’ giver to fortællinger for éns pris

LÆS OGSÅ: Her er de medvirkende: Nikolaj Lie Kaas skriver og instruerer den nye danske serie ‘Agent’

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like