Ny krimiserie får premiere på C More

Foto: Bäckström/C More

Når C More får premiere på den nye serie Bäckström bliver det med en korrupt, skrupelløs og skarp kriminalkommissær som hovedperson, lover de.

Baseret på populære krimibøger

Serien er baseret på Leif GW Perssons populære og anmelderroste krimiromaner Kan man dø to gange? og Den der dræber dragen. Den handler om den landskendte efterforsker Evert Bäckström, som kan bryste sig af at have opklaret 99% af alle de kriminalsager, han har efterforsket.

Foto: Bäckström/C More

Statistikken ser dog ud til at vælte, da et kranie med et skudhul findes på en ubeboet ø i skærgården og sender Bäckström ud i sin hidtil sværeste krimigåde.

Kjell Bergqvist som Bäckström

I rollen som den utålelige ven og kollega Evert Bäckström skal vi se den prisbelønnede skuespiller Kjell Bergqvist (Springflod). Om sin rolle fortæller han:

“Bäckström er snu, ukrænkelig og afgørende for menneskeligheden, synes han om sig selv. Ganske enkelt en utrolig selvopfattelse. Det bliver fantastisk underholdende at få lov til at give Bäckström liv på skærmen”

Se traileren til Bäckström

Den dansk-amerikanske-koreanske skuespiller Sandra Yi Sencindiver (Broen, Bedrag) spiller rollen som den gådefulde Jaidee Johnson.

Bäckström består af seks afsnit, hvoraf de første to får premiere på C More den 23. marts. Herefter kommer et nyt afsnit hver mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like